Horoscopul zilei de 7 mai 2020

Berbec

Este un moment tensionat în care pot apărea discuții legate de bani, de moșteniri, partaje, credite. Nu este exclus să se încheie o etapă financiară, poate chiar să se culeagă roadele unei investiții.

Taur

Sectorul relațiilor este tensionat și ar trebui să eviți confruntările directe cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri, colaboratorii pentru că o relație se poate încheia. Atenție la semnarea unor contracte de asociere!

Gemeni

Se întrevăd tensiuni la locul de muncă, în special în dialogurile cu colegii. S-ar putea ca sarcinile, responsabilitățile sau programul de lucru să se schimbe.

Rac

În plan sentimental s-ar putea să apară niște tensiuni destul de serioase, iar în urma lor să apară schimbări în povestea ta de dragoste. Atenție mai multă la dialog!

Leu

Relația cu membrii familiei este destul de încordată și pot apărea certuri, conflicte legate de bunuri materiale. Posibil să fie vorba inclusiv de încheierea unei etape ce ține de regimul unei locuințe, aspect care poate aduce și o schimbare ulterioară de domiciliu.

Fecioară

Comunicarea cu cei din jur va fi testul de tensionată astăzi și este posibil să se spună lucruri dureroase, neplăcute, care să rănească și chiar să conducă la încheierea unor relații.

Balanţa

Se întrevăd tensiuni și schimbări legate de sectorul financiar. Posibil să fie vorba de modificări legate de salarizare sau legate de o remunerație obținută în urma unei munci depuse.

Scorpion

Azi se formează Lună Plină în zodia ta și acest aspect vine și cu o puternică încărcătură emoțională care te poate copleși. Frământările interioare (posibil legate de bani) pot culmina cu tensiuni în relațiile cu cei din jur.

Săgetător

Este o zi în care încărcătura emoțională este mare și totul se poate răsfrânge asupra stării psihice. Posibil să te lași acaparată de niște frici financiare, de faptul că pierzi o stabilitate materială cu care erai obișnuită.

Capricorn

Relațiile cu prietenii sunt destul de tensionate și cel mai probabil dacă vei da naștere unui scandal, o legătură să poate rupe. Axează-te pe finalizarea unui proiect din care ai de cules roade.

Vărsător

Posibil să ai parte de tensiuni legate de sectorul profesional, fie de imaginea ta, fie de funcția ta și cel mai bine ar fi să te temperezi și să nu lași să-ți fie afectată traiectoria în carieră de aceste momente.

Peşti

O serie de principii și mentalități pot fi acum reanalizate pentru a vedea dacă mai are rost să te supui lor. Posibile momente tensionate în comunicarea cu cei din jur, cu atât mai mult dacă este vorba de niște credințe personale.