Horoscopul zilei de 7 mai 2019

Berbec

Ai șanse mari să primești o sumă de bani sau un cadou consistent. În orice caz, aspectele pe parte financiară sunt foarte bune pentru ziua de azi, dar și pentru zilele următoare.

Taur

Te simți solicitată la nivel psihic și, pe bună dreptate să te simți astfel, având în vedere că gândurile legate de zona sentimentală și frământările financiare nu-ți dau pace.

Gemeni

Nu te simți în apele tale astăzi, ești antisocială și este posibil să fii măcinată de niște frământări ce țin, fie de zona financiară, fie de cea sentimentală.

Rac

Ai ocazia să primești vești bune din partea prietenilor, posibil chiar cineva să-ți returneze o sumă de bani restantă.

Leu

Te faci remarcată prin dialog la o întâlnire de afaceri sau, în orice caz, într-un context care are legătură cu cariera, cu sectorul profesional.

Fecioară

Dacă ai de dat un exmen, un test, dacă susții un interviu de angajare vei fi puternic susținută de contextul astrologic. Momente favorabile comunicării și soluționării prin dialog a problemelor.

Balanţa

Se întrevăd mici beneficii materiale care vin spre tine astăzi. Fie recuperezi o sumă de bani, o datorie mai veche, fie câștigi un concurs, un premiu.

Scorpion

Relația cu persoana iubită are șanse mari să intre pe un făgaș bun pentru că vei reuși să comunici excepțional cu aceasta și chiar să lămuriți neînțelegeri mai vechi.

Săgetător

La locuyl de muncă îți acorzi sprijinul și empatizezi foarte bine cu colegii. Superiorii pot aprecia această atitudine, așa că nu da înapoi și nu refuza când ți se cere ajutorul.

Capricorn

Relația cu persoana iubită va avea parte de foarte multe momente de pasiune și comunicarea va fi la cote înalte, prin urmare profită de context pentru a-ți consolida legătura.

Vărsător

Este o zi favorabilă pentru a comunica cu familia, în special cu părinții. Astăzi poți rezolva probleme mai vechi și poți obține aprobări, susținere în chestiuni care ți-au fost refuzate anterior.

Peşti

Ai chef de stat la povești cu prietenii, cu colegii de muncă și nu te vei da înapoi de la a aborda subiecte delicate, îndrăznețe sau chiar din domenii pe care mai puțin le cunoști, însă pentru care dai dovadă de un interes aparte.