Horoscopul zilei de 7 mai 2018

Berbec

Încearcă să nu intri în conflicte la locul de muncă, cu atât mai mult cu cât nu ai argumente să-ți susții ipotezele. Va fi o zi bulversantă pentru tine din punct de vedere profesional.

Taur

Este posibil să primești un cadou material, o sumă de bani sau un cec, însă nu te bucura prea tare pentru că așa cum vin, la fel de repede se vor duce pentru că ai niște cheltuieli care nu mai suportă amânare.

Gemeni

Este posibil ca astăzi să cunoști o persoană nouă, o persoană misterioasă și tăcută, dar care, însă, să-ți trezească interesul și nu neapărat la capitolul amor. Nu ezita să faceți cunoștință.

Rac

O invitație la o cină romantică se întrevede astăzi, cu toate că nu pari să fii foarte încântată de persoana respectivă, sfatul nostru este să nu refuzi. Niciodată nu știi cum se aprinde scânteia unei mari iubiri.

Leu

Este foarte probabil să ți se propună o călătorie în interes de afaceri, poate o delegație de la locul de muncă. Nu este de refuzat, poate fi o oportunitate de a avansa în funcție.

Fecioară

Abia ai început săptămâna și deja te simți epuizată. Poate ar trebui să iei o mică pauză. Nu ți-ar strica un concediu de odihnă.

Balanţa

Devii mai sentimentală astăzi, îți amintești situații și persoane din trecut și cauți să înțelegi anumite decizii pe care le-ai luat la momentul respectiv. Oricare ar fi intenția și rezultatul, nu te autoînvinovăți pentru lucruri pe care nu le poți schimba.

Scorpion

Trebuie să încerci să fii diplomată astăzi și chiar dacă nu este o calitate a ta, cel puțin încearcă să nu te implici în situații care nu te privesc în mod direct.

Săgetător

Pui la cale o surpriză cuiva drag și devii melancolică și sentimentală la lăsarea serii. Fie ești pe punctul de a te îndrăgosti, fie urmează să întâlnești o persoană care să-ți schimbe viața.

Capricorn

Cauți un o sursă nouă de venit și este foarte probabil să primești o ofertă nouă de colaborare. Cineva din familie îți reproșează că nu-i oferi atenția cuvenită.

Vărsător

Încearcă să abordezi cu dicreție situațiile sosite la locul de muncă. Nu te mai consuma pentru fiecare reproș și nici nu încerca să pari altceva decât ceea ce ești. Ia-o încet și cu mult calm.

Peşti

Primești o sumă de bani rezultată dintr-o datorie mai veche sau, posibil, găsești niște rezerve financiare de care uitasei cu desăvârșire.