Horoscopul zilei de 7 iunie 2019

Berbec

Ai foarte multă energie și ți-o canalizezi către activități care implică efort fizic. Este o zi favorabilă pentru a face sport, pentru a te plimba cu bicicleta și pentru a merge la sală.

Taur

Un dialog cu cineva din familie, cel mai probabil cu părinții, te poate indispune. Ai grijă la tendința de a arunca cuvinte din nervi.

Gemeni

Persoana iubită te poate acuza de lipsă de interes vizavi de o problemă sentimentală sau care vizează viața de cuplu, de familie.

Rac

Este posibil să faci niște cheltuieli care nu erau pe lista de priorități și astfel să-și destabilizezi bugetul. Nu este o zi bună pentru a da bani cu împrumut.

Leu

Starea de spirit te ajută să ieși în față și să te faci remarcată și apreciată de cei din jur. Folosește-te de acest context în zona profesională.

Fecioară

Oboseala psihică și epuizarea fizică își pot spune cuvântul astăzi. Odihnește-te mai mult și fii mai atentă la alimentație!

Balanţa

Este o zi foarte bună pentru a-ți cere drepturile la locul de muncă. Dacă ai de recuperat ore, de luat un bonus, de negociat perioada de concediu, acum o poți face cu succes!

Scorpion

Evită pe cât posibil dialogul în contradictoriu cu persoanele mai în vârstă sau cu cei care nu-ți împărtpșesc aceleași idealuri și principii de viață.

Săgetător

Este posibil să reiei o legătură cu o persoană aflată la distanță sau pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp. Poate fi vorba inclusiv de o fostă relație, iar flacăra pare a se reaprinde.

Capricorn

Tinzi să-i învinovățești pe cei din jur pentru nereușitele și nemulțumirile tale, mai ales dacă acestea sunt de natură financiară sau profesională. Te sfătuim să apelezi la propria  conștiință pentru a rezolva conflictul.

Vărsător

Este o zi favorabilă dialogului și negocierilor și te sfătuim să-ți susții cu încredere și tărie punctul de vedere. Aspirațiile tale profesionale încep să prindă contur.

Peşti

Nu te simți în apele tale și o stare de melancolie, letargie, nostalgie îți va da târcoale încă de la primele ore ale dimineții. Dialogul cu un prieten te poate ajuta.