Horoscopul zilei de 7 iunie 2018

Berbec

Ești plină de viață, activă, iar starea de energie te va însoți pe întreaga zi astfel încât ai face bine să o folosești pentru a rezolva niște sarcini amânate.

Taur

Niște gânduri legate, posibil, de partener, nu-ți dau pace și te vei frământa întreaga zi să găsești cea mai bună soluție pentru ca relația voastră să funcționeze.

Gemeni

Cineva îți face o invitație în oraș și nu poți refuza oferta pentru că azi dai dovadă de o poftă de viață și de distracție ieșită din comun.

Rac

Faci niște drumuri în scopul de a rezolva niște situații legate de locul de muncă. Posibil să faci niște plăți sau să rezolvi niște chestiuni administrative. Atenție la deplasări!

Leu

Simți că nu mai ai răbdare la locul de muncă și vrei să pleci mai devreme. Te-ai cam săturat de mediul erspectiv și vrei să faci o schimbare. Deocamdată, optează pentru o ieșire în oraș cu prietenii sau cu iubitul.

Fecioară

Faci niște calcule și socoteli și optezi pentru a returna niște bani. Este posibil să porți o discuție legată de tema financiară cu cineva din familie.

Balanţa

Poți primi o veste din străinătate sau te poți reîntâlni cu o persoanp dragă care s-a mutat din țară de ceva vreme. Nu este exclus nici ca tu să-ți faci niște planuri de călătorie peste hotare.

Scorpion

Stresul de care ai parte astăzi la muncă, activitățile care te copleșesc, te vor epuiza și totul se va răsfrânge asupra stării tale de sănătate. Încearcă să te odihnești mai mult.

Săgetător

Ai chef să te relaxezi, să asculți muzică, să dansezi, să te plimbi sau să citești o carte în liniște. Încerci să-i îndepărtezi pe cei dragi de lângă tine pentru a te bucura de momente doar cu tine.

Capricorn

Este o zi favorabilă negocierilor și încheierilor de contracte profitabile din punct de vedere financiar. Nu o rata, ci dă-ți tot interesul ca lucrurile să se miște în direcția dorită de tine.

Vărsător

Este posibil să porți niște discuții cu rudele, iar temele alese să fie din sfera călătoriilor. Poate planificați o vacanță împreună sau chiar plecați în concediu la rude sau la niște cunoștințe foarte apropiate.

Peşti

Este o zi favorabilă pentru a primi niște bani, fie este vorba de o încasare, fie de returnarea unei datorii. Recomandarea noastră este să pui acești bani deoparte pentru vacanță sau pentru alte necesități care vor apărea.