Horoscopul zilei de 7 iulie 2019

Berbec

Te preocupi să rezolvi niște chestiuni care au legătură fie cu locul de muncă, fie cu o colaborare. Simți nevoia să pui ceva în ordine. Poate fi vorba de pregătirea unui dialog cu o persoană din conducere legat de reorganizarea sarcinilor și responsabilităților.

Taur

Zona de creație te solicită astăzi, însă nu pare să fii pe deplin pregătită să dai frâu liber talentelor. Dacă vei alege să scrii sau să comunici ceva verbal, atunci te-ai putea surprinde și pe tine de rezultat.

Gemeni

Te preocupi de rezolvarea, remedierea, reparația unui obiect din locuință sau poate chiar planifici renovarea casei. Oricum, nevoia de curățenie în viața ta se resimte pe toate planurile.

Rac

Este o zi favorabilă cititului și studiului. Vei fi surprinsă de lejeritatea și ușurința cu care vei reține informațiile. Dacă te pregătești pentru susținerea unui examen, vei reuși să te concentrezi foarte bine. Profită!

Leu

Azi te detașezi de activitățile cotidiene și te concentrezi pe situația veniturilor. Faci calcule, plătești facturi și reorganizezi cheltuielile pentru săptămâna ce va urma.

Fecioară

Îți pasă foarte mult de tine astăzi, te pui pe primul loc și te dedici activităților care-ți fac plăcere. Poți face o schimbare de look, poți opta pentru o ședință la un salon de înfumusețare sau poți decide că este momentul să începi o dietă sănătoasă.

Balanţa

Este posibil să te confrunți cu probleme digestive, de tranzit intestinal sau legate de zona hepato-biliară, de splină. Sfatul nostru este să te odihnești și să eviți excesele de orice fel.

Scorpion

Ai parte de discuții interesante, provocatoare cu cei din jur. Poți afla informații importante care să te ajute să-ți îndeplinești un vis.

Săgetător

Îți faci ordine în gânduri, în aspirații și în planuri, mai ales dacă acestea vizeazo cariera. Vrei să ajungi sus cât mai repede, însă te sfătuim să ai răbdare și să parcurgi pas cu pas treptele.

Capricorn

Te gândești să înveți o limbă străină sau să descoperi tainele unei științe ezoterice, unei științe cu care nu ai avut multe tangențe până acum. Ești foarte rațională în abordare, însă nu este exclus ca unele principii de viață să capete noi valențe.

Vărsător

S-ar putea să fii neinspirată astăzi și să-ți verifici conturile. Nu-ți strica ziua, mai bine fii mai chibzuită în cheltuieli.

Peşti

O persoană din anturaj ar putea veni cu o propunere interesantă de colaborare. Sfatul nostru este să o analizeze în detali și să nu te entuziasmezi prea ușor.