Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec tind să fie complexați de un aspect din viața privată și aleg să facă o schimbare. Cineva din familie le va fi alături și-i va susține în demersuri.

Taur

Cei născuți în zodia Taur ar putea avea niște conflicte cu prietenii sau persoane care fac parte din anturajul lor și vor deveni foarte agresivi în manifestare.

Gemeni

Ideile celor născuți în zodia Gemeni se vor afla la poluri total opuse față de ideile celor din jur. Rezultatul? Comunicare acidă și risc de conflict, în specal în cercul de prieteni.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor primi acuze nefondate legate de un aspect din viața personală pe care nativii nu vor să-l discute și cu atât mai puțin să-l evidențieze.

Leu

Cei născuți în zodia Leu trec prin stări confuze legate de partener și se macină cu privire la un aspect financiar, cel mai probabil care are legătură cu banii pe care-i dețin în comun. Nu este exclus să-și acuze partenerul de cheltuieli nesăbuite.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară fac niște calcule și aleg să-și petreacă ziua la shopping sau optează pentru o activitate relaxantă costisitoare.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță iau niște decizii de ultimă oră privind un proiect personal, iar acest aspect s-ar putea să-l deranjeze pe partener, care se va simți dat la o parte, exclus.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion nu se pot desprinde de muncă și dacă nu vor lucra de acasă, atunci vor alege să-și petreacă timpul liber la birou sau în întâlniri de ordin profesional.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător petrec clipe frumoase alături de partener, posibil chiar în afara orașului, într-o scurtă călătorie, însă nu sunt excluse micile neînțelegeri care le pot strica buna dispoziție.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își dedică timpul reamenajării și redecorării locuinței. Lista de cumpărături s-ar putea să le depășească bugetul, prin urmare sunt sfătuiți să cheltuie cu grijă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a vorbi în plus și de aspune lucruri pe care nu ar trebui nici măcar să le gândească. Risc de conflict în special cu membrii familiei.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au nevoie de mai multă atenție din partea partenerului și sunt dispuși să facă orice pentru a o căpăta, chiar și să dramatizeze o durere de cap.