Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2020

Berbec

Dai dovadă de multă energie, iar la locul de muncă vei reuși să fii eficientă și să ai un randament crescut. Posibile dialoguri cu persoane sau instituții de peste hotare.

Taur

Te preocupă situația financiară și nu este exclus să fii foarte radicală în negocieri și bine ar fi să accepți doar remunerația care crezi și simți că ți se cuvine. Fără compromisuri!

Gemeni

Pofta cu care comunici astăzi te va aduce mai aproape de cei dragi și te va face plăcută la locul de muncă sau în mediul de afaceri. Negocierea va fi un punct forte al tău azi.

Rac

Cu greu te concentrezi pe ceea ce ai de făcut astăzi și mintea îți va fugi de la un gând la altul. Înceracă să te odihnești mai mult și să fii mai optimistă.

Leu

Vizita unui prieten te poate scoate din starea de letargie în care te afli și cheful și buna dispoziție îți vor fi readuse. Glumele și poveștile siropoase vor fi întocmai ceea ce ai nevoie.

Fecioară

Dialogurile cu cei din jur îți vor fi de mare ajutor astăzi. Poți afla informații prețioase și chiar poți primi sfaturi bune și constructive pentru personalitatea ta (sau carieră).

Balanţa

Cu greu te vei acomoda într-un context profesional sau într-un context nou cu care nu ești familiarizată. Încearcă să fii mai maleabilă și mai deschisă la socializare.

Scorpion

Vei reuși să clarifici o situație financiară, posibil legată de salarizare, de o remunerație primită sau legată de niște acte care atestă o contribuție a ta într-un sistem de plăți.

Săgetător

Relația cu persoana iubită se va energiza astăzi și tu vei da dovadă de multă ambiție în îndeplinirea unui plan comun. Pasiunea te va ajuta să reaprinzi flacăra iubirii.

Capricorn

Încearcă să nu dai curs nevoii de adrenalină pentru că te-ai putea alege astăzi cu mici lovituri și accidentări. Dacă ești la volan, fii mai prudentă ca niciodată.

Vărsător

Este o zi foarte bună pentru  ate pune în evidență într-un context creativ, artistic. Talentele native cu care ai fost înzestrată îți pot fi de un real ajutor, deci profită!

Peşti

S-ar părea că azi mai mult ca niciodată ai nevoie de sfatul părinților într-o privință care vizează fie persoana iubită, fie profesia, locul de muncă. Dacă ai de făcut o alegere majoră, încearcă să nu te lași ghidată de emoții.