Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Berbec

Pregătește-te să afli niște lucruri interesante azi despre o persoană pe care o cunoști de ceva vreme. S-ar putea să-ți schimbe total părerea și s-ar putea să vă apropie mai mult aceste informații.

Taur

Azi ai nevoie de liniște pentru a te concentra la locul de muncă, însă cineva te tot deranjează cu fel de fel de întrebări. Poate că a venit momentul să îi spui acestei persoane că depinde prea mult de tine.

Gemeni

Azi primești vești din străinătate legate de cineva din familie. Sunt vești bune, astfel încât nu trebuie să te îngrijorezi, însă s-ar putea sa-ți dea planurile peste cap informațiile de azi. Nu dispera, există mereu soluții.

Rac

Cineva îți mărturisește un secret care te șochează. Chiar dacă e ceva cu adevărat ieșit din comun, încearcă să păstrezi informațiile pentru tine, nu le răspândi mai departe.

Leu

Azi ai putea primi o invitație în oras, poate la o petrecere sau la o festivitate. O să te distrezi și o să cunoști oameni noi, însă dorul de o persoană dragă te va cuprinde exact când nu te așteptai.

Fecioară

Ai o mică problemă cu banii pe care încerci să o rezolvi cum poți mai bine, însă dacă nu vei renunța la cheltuielile impulsive, nu vei scăpa de ea, să știi.

Balanţa

Simți nevoia să cauți afecțiune în altă parte decât în relația de cuplu. Te joci cu focul și știi asta, dar pasiunea e mai mare decât rațiunea. Ai grijă pentru că riști totul.

Scorpion

Orice s-ar întâmpla azi, îți dai seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru tine, de fapt - casa și familia. Te mulțumești cu puțin și ești recunoscătoare pentru lucrurile bune din viața ta.

Săgetător

Ai simți că te conectezi perfect cu o persoană de sex opus pe care nu o cunoști de foarte multă vreme. Cuvintele sunt de prisos pentru voi, vă înțelegeți din priviri. Dragostea plutește în aer.

Capricorn

Veștile bune se țin lanț azi, iar principalele vești s-ar putea să aibă legătură cu latura financiară a vieții tale. O colaborare bănoasă s-ar putea să apară din senin, iar asta te bucură nespus.

Vărsător

O mică ceartă în cuplu îți strică toată ziua azi. Chiar dacă ai tendința de a-ți vărsa supărarea pe cei din jur, ar trebui să te controlezi. Nu e momentul să faci asta și oricum nu e corect.

Peşti

Azi ieși din zona ta de confort și cunoști niște oameni noi cu care te împrietenești imediat. O să ai numai de câștigat de pe urma relației cu ei, așa că ai motive de bucurie.