Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2017

Berbec

Niște discuții legate de bani pot interveni astăzi, iar cineva din familie fie te susține financiar, fie vine cu o soluție care să te scape de acest stres.

Taur

Relaxare și bună dispoziție, acestea sunt cuvintele care-ți vor caracteriza ziua de astăzi și ai face bine să te concentrezi în această direcție.

Gemeni

O ușoară stare de iritabilitate îți poate afecta starea de bună dispoziție cu care te-ai trezit, însă daca nu-i vei da atenție și te vei concentra pe un plan de distracție totul va dispărea ca prin minune.

Rac

O ieșire în natură, poate chiar în afara orașului, este rețeta ideală pentru astăzi. Încearcă să te desprinzi de energiile negative din jurul tău și te vei simți minunat.

Leu

O veste bună s-ar putea să-ți schimbe complet viziunea asupra vieții. Posibil ca cineva să-ți facă o invitație în afara orașului sau chiar în afara țării.

Fecioară

Începi ziua cu chef de distracție, de ieșit în lume și de socializare. Azi dai dovadă de un simț al umorului mai dezvoltat decțt de obicei și acest aspect te ajută să legi ușor noi cunoștințe.

Balanţa

Vizita unei rude sau a unei persoane foarte dragi și apropiate te va bucura și te va scoate din starea de melancolie cu care îți începusei ziua. Profită de momentele plăcute și încarcă-te cu energie.

Scorpion

Începi ziua cu câteva drumuri necesare pentru a rezolva niște chestiuni administrative și apoi îți continui traseul pe la prieteni sau pe la rude. Ești mai sociabil ca până acum și vei reuși să intri în grațiile tuturor.

Săgetător

Începi ziua cu o mică ceartă, un ușor conflict cu partenerul de viață, însă va fi doar o neînțelegere cauzată de lipsa de comunicare. Reevaluați situația și veți vedea că totul va merge ca pe roate.

Capricorn

Alături de partenerul de viață vei reuși să finalizezi niște chestiuni sau proiecte începute și abandonate. Poate fi vorba și de un plan de petrecere a timpului împreună pe care l-ați făcut în trecut, dar abia acum îl concretizați.

Vărsător

Chiar dacă vrei să dormi și să te odihnești mai mult, tentațiile venite de la prieteni sau chiar de la partenerul de viață vor fi mult mai puternice decât oboseala ta și vei alege să dai frâu liber distracției.

Peşti

Ești pusă pe fapte mărețe astăzi și orice vei face vei reuși să ieși în evidență și să fii în centrul atenției. Profită ed aspectele favorabile pentru a obține ceea ce îți dorești de la persoanele din jurul tău. Energia astrală va conlucra la îndeplinirea dorințelor tale.