Horoscopul zilei de 7 februarie 2020

Berbec

Este o zi bună pentru a o petrece alături de persoana iubită, pentru a face un gest măreț și a o surprinde plăcut. De asemenea, se cere mai puțină autoritate în relația cu copiii, în cazul celor care sunt părinți.

Taur

Posibil ca autoritatea părinților sau a unui șef să nu o tolerezi foarte bine astăzi, însă te sfătuim să lași orice formă de orgoliu deoparte și să zâmbești mai mult.

Gemeni

Este o zi bună să rezolvi ceva ce ține de comunicare, de studiu, sau să te pui în evidență într-un dialog, într-un discurs public, examen, test, interviu.

Rac

Poți primi o sumă de bani în urma implicării tale într-un proiect, fie artistic, fie caritabil. Este momentul să-ți demonstrezi mai mult valoarea personală.

Leu

Te simți bine, te simți în largul tău și ești energică, veselă. Vei reuși să atragi norocul în viața ta dacă-ți păstrezi atitudinea optimistă și entuziasmul.

Fecioară

Nu ești chiar în apele tale și poți să te lași măcinată de unele gânduri, de unele frici și temeri pe care ai crezut că le-ai depășit. Poți relua o discuție cu cineva din trecut.

Balanţa

Te poți pune în evidență cu ajutorul unei persoane din anturaj. Pe de altă parte, este posibil ca un prieten să te invite la un eveniment caritabil, cultural, artistic.

Scorpion

Pregătește-te ca cineva din zona profesională să te felicite, să te pună în evidență într-un context. Profită de orice atenție și apreciere pentru a avansa în funcție sau pentru a-ți îmbunătăți imaginea.

Săgetător

Gândurile legate de o călătorie peste hotare nu-ți dau pace. Pe de o parte este vorba de mult stres, însă pe de altă parte este vorba de multă nerăbdare.

Capricorn

Se întrevăd momente pasionale în cuplu, iar dacă ești singură, poți cuceri cu ușurință o persoană pe care ai pus ochii mai demult. Îndrăznește să seduci!

Vărsător

Partenerul de viață te va surprinde cu un cadou, o declarație, poate chiar un bilet de vacanță. În plan profesional ai șanse mari să te faci remarcată și apreciată.

Peşti

Este o zi excelentă să te faci apreciată în zona creativă, artistică, culturală, inclusiv prin implicarea într-un proiect umanitar.