Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Berbec

Hotărăște-te ce vrei să faci azi - vrei să-i spui adevărul partenerului de cuplu sau vreți să continuați așa? E timpul să dai cărțile pe față pentru că totul va ieși la iveală oricum, mai devreme sau mai târziu.

Taur

Azi trebuie să faci față unei situații de criză, situație care te-a adus în punctul de a-ți pierde nervii. Încearcă să reacționezi cu calm și cu diplomație, oamenii din jur nu au nicio vină.

Gemeni

Trebuie să riști pentru a câștiga. Ține minte asta și asumă-ți consecințele. Dacă nu faci acel pas important, la care oricum te gândești de multă vreme, nu ai nicio șansă de reușită.

Rac

Cineva te întristează azi cu veștile pe care ți le transmite. Ar putea fi vorba de starea de sănătate a unui prieten. Încearcă să privești cu optimism spre viitor, niciodată nu spune niciodată.

Leu

Banii nu sunt o problemă pentru tine azi, așa că dacă îți iese în cale o persoană neajutorată, fă un bine. Până spre seară, ți s-ar putea întoarce gestul frumos.

Fecioară

Ai șansa azi de a obține ceva la care visai de multă vreme. Va trebui însă să faci un efort pentru a reuși, efort pe care până acum ai refuzat să îl faci. Și totuși - rezultatele te-ar putea surprinde și pe tine!

Balanţa

Curajul pe care ți-l insuflă azi o persoană apropiată te determină să iei o decizie importantă. O să ai numai de câștigat, ai să vezi! Nu uita să-i mulțumești persoanei care te-a ajutat să ajungi aici.

Scorpion

Sunt șanse mari să primești vești bune azi, vești legate de bani sau de altceva valoros, poate chiar o afacere imobiliară. Bucură-te și nu uita să sărbătorești. Ai muncit mult pentru asta!

Săgetător

Orice ai face azi, nu-ți lua angajamente pe termen lung, pentru că nu e cazul. Actele semnate azi, afacerile începute acum nu vor da roade, nu vor avea succes. Amână astfel de lucruri cu câteva zile, dacă e cazul.

Capricorn

Un cadou de suflet te face extrem de fericită azi. Primești totul cu inima deschisă și simți nevoia de a răsplăti și tu persoana care îți face darul. Nu uita că gesturile frumoase se întorc!

Vărsător

Partenerul de cuplu te-ar putea surprinde în cel mai plăcut mod azi. Bucură-te de ceea ce ți se întâmplă pentru că meriți și nu pune întrebări. Astrele ți-au pregătit și alte surprize!

Peşti

Azi primești vești importante din familie, vești legate de mărirea familiei sau de sărbătorirea unui eveniment important. E obligatoriu să accepți imediat. Oricum vei avea de câștigat și tu din toată treaba asta!