Horoscopul zilei de 7 decembrie 2019

Berbec

E o zi plină de oportunități, așa că ar trebui să profiți la maxim de tot ce-ți scot astrele în cale. Bucură-te și acordă o șansă chiar și oamenilor care inițial te enervează... cine știe ce prietenie se va naște între voi mai târziu?!

Taur

Ai noroc la bani azi. Ai putea participa la un concurs sau ai putea juca la loto. Sunt șanse mari să te îmbogățești fără să faci vreun efort major.

Gemeni

Azi ai putea avea parte de o aventură amoroasă ca-n filme. Ai mare grijă la deciziile pe care le iei mai ales dacă ești într-o relație stabilă.

Rac

Învață să spui nu, altfel oamenii vor continua să profite de tine. Dacă vrei să reiei o prietenie mai veche va trebui să faci sacrificii mari.

Leu

Ai nevoie de cineva apropiat care să-ți dea un sfat. Dar dacă tot îl primești, ar fi bine să ții cont de el.. altfel nu numai că îi irosești timpul persoanei care îți dă sfatul, dar îl irosești și pe-al tău.

Fecioară

Azi ai putea avea parte de momente tandre în cuplu. Relația merge din ce în ce mai bine, iar asta te bucură nespus. Încearcă să comunicați mai mult. Nu că nu ați face-o deja, dar întotdeauna e loc de mai bine.

Balanţa

Banii ar putea să apară azi în viața ta sub forma unui împrumut care ți se returnează. Nu-i cheltui pe prostii, ci investește-i sau măcar cumpără cadouri de Crăciun celor dragi.

Scorpion

Azi ar trebui să pleci într-o deplasare în interes familial, doar că planurile se schimbă și ajungi să-ți petreci ziua făcând doar lucruri care-ți plac, ceea ce e absolut perfect.

Săgetător

O minciună de care vei afla azi o să te dărâme. Nici măcar nu e vorba de minciună, de fapt, ci de faptul că o persoană de încredere ți-a trădat încrederea atât de rău.

Capricorn

O mică problemă de sănătate o să îți dea bătăi de cap azi. Nu e nimic grav, dar un control preventiv la medic e foarte indicat. Străduiește-te să te odihnești mai mult.

Vărsător

Toate planurile tale de week-end sunt date peste cap de o persoană din familie, care nici nu-și dă seama cât de mult îți strică sfârșitul de săptămână. Din păcate, nu mai ai ce să faci, va trebui să accepți asta...

Peşti

E timpul să privești lucrurile obiectiv și să nu-ți mai faci speranțe deșarte legate de o potențială relație. Aceasta ar putea fi doar în mintea ta, de fapt.