Horoscopul zilei de 7 decembrie 2018

Berbec

Ești optimistă și bine dispusă, iar energia de care dai dovadă azi te poate ajuta la locul de muncă sau în activitățile intelectuale. Poți primi vești bune din străinătate.

Taur

Ai șansa să primești prime și bonusuri pentru munca depusă până acum. Nu este exclus ca partenerul de viață să te surprindă cu un cadou plăcut.

Gemeni

Ai ocazia să-ți exprimi sentimentele pe înțelesul persoanei iubite și astfel să reușești o consolidare a relației. Nu este exclusă o cerere în căsătorie.

Rac

Îți îndeplinești cu multă responsabilitate sarcinile la locul de muncă. Poți primi aprecieri și nu este exclus să fii avansată în funcție dacă o ții tot așa. Stare fizică foarte bună.

Leu

Dacă ești în căutarea unui partener de viață, începând de astăzi ai ocazia să-l întâlnești. Cei care se află în relații de lungă durată pot trece la un alt nivel în cuplu.

Fecioară

Conflictele cu membrii familiei par a se dizolva și ai ocazia să te împaci cu o rudă cu care până acum ai fost în conflict. Pe de altă parte, poți începe reamenajarea locuinței.

Balanţa

Ai ocazia să participi la un curs de perfecționare profesională sau să reiei niște studii abandonate, să dai niște examene și teste pentru a trece la alt nivel în ceea ce ține de educație.

Scorpion

Începând de astăzi poți cere cu încredere o mărire de salariu, deoarece astrele sunt de partea ta. Fii atentă la propunerile de colaborare care pot veni spre tine și care-ți pot îmbunătăți veniturile.

Săgetător

Dai dovadă de veselie, optimism, bună dispoziție și energie și vei fi în centrul atenției astăzi. Nu este exclus ca o persoană să te remarce și să încerce să te cucerească.

Capricorn

Nu ești chiar în apele tale. Te frămânți și cauți să te retragi pentru a analiza niște decizii luate. Este momentul schimbărilor. Fă tot ce-ți stă în putință pentru a evolua!

Vărsător

Reușești în sfârșit să ajungi pe aceași lungime de undă cu un prieten. Ai șansa de a purta un dialog constructiv și de a primi un sfat care să te ajute într-o decizie pe care o ai de luat.

Peşti

Te concentrezi asupra carierei și vrei cu orice preț să te faci remarcată. Șansele de a avansa în funcție sunt foarte mari, însă trebuie să muncești pe măsură.