Horoscopul zilei de 7 decembrie 2017

Berbec

Încearcă să nu intri în conflict cu nimeni astăzi, cu atât mai puțin cu un membru al familiei, deoarece aspectele favorizează un scandal amplu și urmările s-ar putea să te dezevantajeze tot pe tine.

Taur

Te apropii de final cu rezolvarea unor situații încurcate legate de niște acte care și-au cam dat bătaie de cap în ultima perioadă. Încearcă să pui la punct tot ce ține de partea administrativă.

Gemeni

Astrele te ajută azi să te pui la punct cu partea financiară, care și-a cam dat bătăi de cap în ultima vreme. Și se va ivi oportunitatea de a înapoia banii pe care i-ai împrumutat și acest lucru te va face să te simți mult mai bine.

Rac

Energia este de partea ta și reușești să finalizezi tot ceea ce ți-ai propus. Te simți bine, te simți puternică și starea de sănătate te va motiva să le zâmbești tuturor.

Leu

Sarcinile primite la locul de muncă te vor responsabiliza peste măsură și fără să vrei vei lua atitudine față de ceilalți colegi care, în accepțiunea ta, sunt delăsători. Încearcă să nu intri în scandaluri din care să ieși șifonată tot tu.

Fecioară

Te interesezi în mod special de o persoană și ai vrea să cunoști mai multe detalii despre viața sa. Este vorba de o persoană care te inspiră, însă ai grijă să rămâi la acest stadiu și atât, asta ca să nu treci printr-o suferință amoroasă mai târziu.

Balanţa

O delegație neanunțată pe care va trebui să o faci urgent te va irita și-ți va strica buna dispoziție. Încearcă să vezi care sunt avantajele pe care le poți avea în urma deplasării și foloseștele în beneficiul tău.

Scorpion

Ai primit un proiect, o sarcină sau o atribuție nouă la locul de muncă și va trebui să te concentrezi pe rezolvarea acesteia. Chiar dacă ai tendința de a te închide în tine, nu este indicat să o faci în aceste momente, ci, din contră ieși în față și impune-ți punctul de vedere.

Săgetător

Încerci să-ți pui în ordine situația financiară pentru că doar așa simți că te vei liniști. Posibil să fii tentată să îți mai iei un job suplimentar sau să accepți un proiect din exterior plătit. Ai nevoie să-și suplimentezi veniturile și vei face tot ce-ți stă în putință să duci la capăt totul.

Capricorn

Începi ziua într-un mod relaxant, însă pe parcurs încep să-ți vină idei care te determină să iei atitudine și să-ți dorești mai mult. Astăzi este posibil să semnezi un contract avantajos sau, cel puțin, să pui bazele acestuia.

Vărsător

Vei începe ziua cu o vizită la medic pentru tine sau pentru cineva drag. Este vorba de niște analize de rutină pe care le-ai tot amânat sau cineva te roagă să-l însoțești pentru a-l susține moral.

Peşti

Șefii tăi te trag la răspundere în privința unui proiect și simți că au prea multe așteptări de la tine, iar acest fapt îți displace total pentru că cerințele lor nu se răsfrâng și la capitolul finaciar. Te gândești să ceri o mărire de salariu, însă așteaptă momentul oportun să faci acest pas.