Horoscopul zilei de 7 august 2019

Berbec

Azi îți începi rutina zilnică cu multă energie și bună dispoziție, energie care te va ține până seara târziu. Din fericire pentru tine, și oamenii din jurul tău par azi într-o dispoziție bună, chiar și la serviciu, așa că ziua ar trebui să curgă lin, fără incidente majore.

Taur

Nu e o zi bună nici pentru mutări sau pentru investiții casnice. Riști să ți se strice obiectele pe care le cumperi azi, așa că mai bine te concentrezi pe muncă și pe relaxarea de după serviciu și eviți alte activități.

Gemeni

Astrele nu sunt de partea ta zi. Apar probleme în casa relațiilor de cuplu, iar asta înseamnă certuri sau despărțiri. Orice ar fi, încearcă să îți păstrezi calmul.

Rac

Ai toate șansele să primești o sumă mare de bani, poate o moștenire, sau să câștigi un premiu important azi. Bravo ție, chiar meriți aceste lucruri, ai muncit mult în ultima perioadă!

Leu

Vrei să fugi, să te ascunzi de toată lumea și să îți petreci ziua în tihnă, departe de responsabilități. Dacă ai posibilitatea, roagă-ți șeful să te lase să stai acasă azi. Oricum nu vei fi prea productivă la locul de muncă.

Fecioară

O dramă de cuplu îți provoacă un stres imens azi și pur și simplu te enervează pentru că nu te lasă să-ți desfășori munca în voie. Încearcă să te distanțezi de problemele personale la locul de muncă.

Balanţa

Azi ai putea avea niște probleme cu banca sau cu o persoană care îți va cere niște bani înapoi. Încearcă să rezolvi mai repede problema, într-un fel sau altul, pentru că nu e în regulă să promiți ceva și să nu te ții de cuvânt.

Scorpion

Descoperi o altă latură a partenerului de cuplu, o latură care te încântă pur și simplu. Chiar dacă e o noutate pentru tine, se pare că alții știau de această parte mai puțin vizibilă a personalității partenerului tău, ceea ce te surprinde cumva.

Săgetător

Ai grijă la bani azi - riști să pierzi o sumă importantă sau să trebuiască să cheltuiești niște bani pe care îi planificasei pentru altceva. Nu fă niciun gest necugetat, nu cumpăra nimic neplanificat.

Capricorn

Energia astrelor se canalizează azi în casa destinului din zodia ta. Orice ți se va întâmpla astăzi, plăcut sau neplăcut, trebuie să știi că era scris în stele pentru tine. Așadar, acceptă-ți destinul și împacă-te cu ceea ce vine în calea ta.

Vărsător

Poți să spui totul direct astăzi, fără ocolișuri, pentru că energia astrelor e canalizată în casa dialogului din zodia ta, iar asta te va ajuta foarte mult, mai ales dacă îți era teamă până acum să porți o conversație mai intimă sau mai delicată cu cineva anume.

Peşti

Acceptă că ceea ce ți se întâmplă e fie destin, fie rezultatul acțiunilor tale. Nu mai da vina pe alții astăzi. Nu are rost. Încerci de multă vreme să ocolești adevărul, te faci că nu îl vezi, îl ignori deși e chiar în fața ta.