Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020

Berbec

Atenție mare la relațiile cu cei din jur, în special cu partenerul de viață și cu partenerii de afaceri, asociați și colaboratori. Riști să dai naștere unor conflicte care nu se vor termina cu bine.

Taur

La locul de muncă situația este foarte tensionată sau, cel puțin tu, în relațiile cu colegii nu reușești să menții un echilibru. Se întrevăd dificultăți în desfășurarea sarcinilor și o stare de sănătate mai sensibilă.

Gemeni

Poți intra în discuții în contradictoriu cu persoana iubită și cu greu vei reuși apoi să reașterni armonia. Posibil ca faptul că stai în casă să te afecteze și sfatul este să încerci să desfășori activități (hobby-uri) în funcție de acest context. Nu te răzvrăti! Nu te ajută!

Rac

Posibile tensiuni cu membrii familiei, mai ales dacă locuiți sub același acoperiși, care pot lua naștere de la faptul că nu reușești să găsești un echilibru între activitățile profesionale și cele gospodărești.

Leu

Înceracă să nu mai asculți toate știrile și informațiile care te pot destabiliza emoțional pentru că în aceste zile ai nevoie de o mai mare conexiune la sinele tău interior, de o mai mare comunicare cu prorpia ta persoană.

Fecioară

Posibile dezechilibre financiare să se instaleze în aceste zile, începând de astăzi, însă încearcă să fii foarte prudentă în cheltuieli și să-ți faci un plan de administrare a finanțelor pe termen lung.

Balanţa

Treci prin stări emoționale, afective și psihice contradictorii. Încearcă să te dedici unor tehnici de relaxare noi, să citești o carte sau să vezi un film, oricum o activitate care să te scoată din rutina ultimelor zile.

Scorpion

Starea de sănătate îți poate juca feste și ar fi bine să acorzi mai multă atenție echilibrului tău interior. Evită să intri în conflicte cu colegii de muncă și cu... trecutul.

Săgetător

Zona afectivă, sentimentală îți poate aduce unele tensiuni și cel mai bine ar fi să-ți cauți echilibrul cu propria ta persoană. Posibil să ai parte de niște conflicte cu prietenii sau nemulțumiri interioare legate de planurile tale pe termen lung.

Capricorn

Ai mai multă grijă la felul în care te expui în fața celorlalți, indiferent că ai funcție cu autoritate sau ești subaltern și trebuie să te supui unui șef. Risc de conflicte profesionale.

Vărsător

Este o zi bună să înveți ceva nou, să cauți răspunsuri la niște dileme mai vechi, mai ales dacă au legătură cu niște filozofii de viață sau cu niște tehnologii nou apărute.

Peşti

Se întrevăd griji legate de sectorul financiar, însă ai tendința de a le duce la extrem. De a face din țânțar armăsar, iar acest aspect nu te ajută deloc. Fă calcule raționale și cheltuie responsabil!