Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019

Berbec

Zi cu multe emoții, în care legăturile de prietenie sunt testate la maximum. Nu suporți oamenii prefăcuți și nici nu ascunzi asta, fapt care i-ar putea deranja pe unii.

Taur

Te simți recunoscătoare și vrei să vrei să-ți arăți recunoștința față de o anumită persoană. Nu e cazul de cadouri materiale, emoțiile transmise sunt suficiente.

Gemeni

Vești bune și multă dragoste. De asta te vei bucura azi, poate mai mult ca oricând. Simți că traversezi o perioadă minunată a vieții, iar bucuria se vede pe fața ta.

Rac

Ești mai calmă și mai relaxată ca oricând, iar creativitatea ta atinge cote maxime azi. Cei din jur sunt mirați de puterea ta de concentrare, însă tu nu vezi nimic special în asta.

Leu

Pui familia pe primul plan și comunici mai bine ca oricând azi. Orice situație mai puțin plăcută care ar putea să apară, va fi depășită cu calm și înțelegere.

Fecioară

Sunt șanse mari să te îndrăgostești, fără să-ți dorești asta în această perioadă. Dar cum inima nu ține cont de nimic, azi ai putea avea parte de o surpriză majoră.

Balanţa

Te pregătești sufletește pentru un moment destul de complicat peste care va trebui să treci în această săptămână. Lucrurile sunt mai simple decât le faci tu să pară, așa că e timpul să te calmezi.

Scorpion

Dezbați un subiect de interes familial cu partenerul de cuplu și ajungeți la o concluzie clară. Îți place când lucrurile decurg liniștit și eficient. Te simți bine, pur și simplu.

Săgetător

O mică pauză azi nu ți-ar strica. Amână tot ce ai de făcut și relaxează-te așa cum îți place. O plimbare în aer liber e mereu o idee bună.

Capricorn

Primești dragoste, oferi dragoste și viața pare mai simplă și mai frumoasă ca oricând. E o zi bună pentru planuri de viitor, pentru relaxare și pentru detașare de la cotidian.

Vărsător

Șanse mari de reușită într-o privință ce ține de casă. Fie că renovezi, faci curat sau investești în căminul tău, sentimentul de pace și de siguranță pe care îl ai azi e pur și simplu minunat.

Peşti

Te dedici familiei, prietenilor, partenerului de cuplu. Simți o conexiune mai puternică ca oricând cu cei din jur, iar asta îți dă o stare minunată.