Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019

Berbec

Încearcă să ai mai multă grijă la acțiunile pe care le desfășori astăzi. Din impulsivitate și grabă ți-ai putea face rău singură.

Taur

Te sfătuim să nu acționezi sub influența impulsurilor. S-a acumulat stres și tendința este de a-ți revărsa furia asupra celorlalți.

Gemeni

Evită să te cerți cu cei din jur și să faci reproșuri, mai ales dacă este vorba de persoana iubită. S-ar putea ca astăzi să fii mai irascibilă decât de obicei. Nu lua decizii majore!

Rac

Este o zi favorabilă pentru a începe lucruri noi în plan profesional. Poți primi un proiect nou la locul de muncă sau în afaceri poți semna un nou contract.

Leu

Situația financiară te nemulțumește, însă faptul că vei arunca vina pe ceilalți nu te va ajuta cu absolut nimic. Poți strica niște relații.

Fecioară

Poți cunoaște astăzi o persoană cu care să legi o relație de prietenie care, nu este exclus, în timp să ia o altă turnură. Te sfătuim să faci pași mici și siguri.

Balanţa

Cineva din familie te poate susține financiar, însă ia-o ca pe o motivație de a fi mai responsabilă și nicidecum nu o transforma într-un obicei.

Scorpion

Nu te sfii să ceri sfaturile celor dragi într-o situație din care nu știi cum să ieși. Dacă este vorba de un dezechilibru financiar, încearcă să găsești soluții care să nu presupună împrumuturi.

Săgetător

Poți intra în conflicte cu persoana iubită și totul poate pleca de la cineva din familie care intervine mai mult decât i se permite în relația voastră.

Capricorn

Atmosfera de la locul de muncă nu numai că te nemulțumește, dar te și irită peste măsură. Încearcă să te focusezi pe sarcinile tale și evită conflictele cu cei din jur.

Vărsător

Vei avea parte de tot sprijinul persoanei iubite într-o situație profesională sau financiară, însă te sfătuim să nu abuzezi.

Peşti

Cei din jur au tendința să profite de tine și de bunătatea ta, mai ales la locul de muncă. Nu este exclus ca cineva să-ți fure ideile sau un proiect al tău să nu apară sub semnătura ta.