Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o propunere de colaborare greu de refuzat. Nativii vor începe să simtă că sunt apreciați la locul de muncă, iar ofertele vor abunda.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia astăzi șă-și facă noi cunoștințe, să socializeze și să pună bazele unor proiecte noi.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia astăzi să se împace cu o persoană din anturaj, poate fi vorba de o rudă mai în vârstă.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt favorizați în dialogul cu persoana iubită și ar trebui să abordeze acele subiecte care până acum au dat naștere conflictelor. Șansa de a se împăca cu partenerul, în cazul celor despărțiți, este mare.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de o stare generală bună. Nativii au energie și rezolvă cu ușurință tot ce și-au pus în plan la locul de muncă. Chef de distracție și petrecere a timpului liber într-un mod relaxant.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară care nu sunt într-o relație oficială ar putea fi dezamăgiți azi, chiar părăsiți de partener. De asemenea, cei care au o aventură extraconjugală, este posibil ca astăzi să fie descoperiți, deconspirați, prin urmare se cere mai multă prudență.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță ar putea să primească astăzi vești bune din partea membrilor familiei sau în legătură cu regimul unei locuințe.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea să se izbească astăzi de un refuz din partea unei persoane cu influență mare asupra lor, însă nu este momentul să se retragă, ci să lupte pentru atingerea scopului propus.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi foarte intuitivi în luarea deciziilor la locul de muncă și vor fi dispuși în asumarea responsabilităților, însă ar trebui să fie foarte atenți la tot ceea ce semnează sau aprobă.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt vedetele zilei. Nativii se bucură de o energie ieșită din comun, au chef de distracție și sunt bine dispuși. Dacă au avut gânduri negativiste până acum, de azi se vor dizolva.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt motivați să muncească și să aibe rezultate, iar acestea specte nu vor fi trecute cu vederea de către superiori. Nativii pot primi aprecieri care mai târziu să se materializeze într-o mărire de salariu sau o avansare în funcție.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești caută să ajungă la o înțelegere cu partenerul de viață. Nativii sunt mai împăciuitori decât de obicei și sunt dispuși să facă unele compromisuri pe care altă dată le-ar fi refuzat.