Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Berbec

Te așteaptă o zi tare obositoare azi, dragă Berbec, dar ar trebui să te gândești la niște planuri pentru seară, alături de prieteni sau de partenerul de cuplu. Oricât de grea va fi ziua de azi, spre seară sunt șanse să uiți de tot, pentru că primești o veste extraordinar de bună, care te înveselește instantaneu.

Taur

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Taur

O afacere din care ieși puțin cam șifonată o să îți pună nervii pe jar azi. Sunt șanse mari să pierzi o sumă de bani, dar nu lăsa asta să te deprime... nu are rost! Până la urmă, toată lumea știe că dacă nu riști, nu câștigi! Asumă-ți această înfrângere și continuă bătălia!

Gemeni

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Gemeni

Azi o să primești o propunere interesantă de job, mai ales dacă activezi în domeniul artei. O propunere de colaborare, foarte bine plătită, te surprinde frumos chiar de la primele ore ale zilei. Nu mai sta pe gânduri și acceptă! O să ai numai de câștigat - și bani, și experiență!

Rac

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Rac

Sunt șanse ca azi cineva din grupul de prieteni să te anunțe că urmează să te viziteze sau să te invite într-o vizită. Oricum ar fi, ar trebui să te bucure mult acest lucru, pentru că e vorba de o persoană dragă, pe care nu ai mai văzut-o de mult timp și de care îți era foarte dor!

Leu

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Leu

Cheltuiești o sumă mare de bani pe un obiect ce are legătură cu noua tehnologie - poate fi un telefon performant, un laptop sau poate un televizor. O să fii foarte încântată de noua achiziție, dar ai grijă... există riscul să rămâi cu o gaură destul de mare în buget în urma acestor cumpărături neplanificate!

Fecioară

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Fecioară

Primești ceva ce ți-ai dorit încă de la începutul anului, iar șansele ca acest ceva să fie un animăluț de companie sunt foarte mari! E posibil să nu fie permanentă această schimbare, dar chiar și așa, asta îți va înveseli ziua. Așadar, dacă un coleg te roagă să ai grijă de pisicuța sau cățelul lui pentru o perioadă, să nu te mire!

Balanţa

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Balanță

O să te hotărăști să faci un pas mare pentru tine și pentru principiile tale. Practic, o să-ți cam calci pe principii, fapt care îți va da o stare de neliniște întreaga zi. Dar asta înseamnă și că azi vei avea curajul necesar pentru a ieși din zona de confort. Bravo ție!

Scorpion

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Scorpion

Descoperi azi un secret bine ascuns, care are legătură cu trecutul familiei tale. O să te șocheze acest secret, o să te lase fără cuvinte, dar vei vrea să afli mai multe detalii legate de el. Din păcate, s-ar putea ca nimeni să nu vrea să vorbească despre asta...

Săgetător

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Săgetător

Azi te vei bucura de o zi minunată, care îți va aduce multe surprize, mai ales la capitolul amoros. Un potențial partener de cuplu, sau poate cine știe, o iubire de toamnă, îți va ieși în cale și te va cuceri din doar câteva priviri. O să închei seara visând cu ochii deschiși, foarte îndrăgostită!

Capricorn

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Capricorn

Sunt șanse ca azi să îi spui adevărul dureros cuiva direct în față, fără menajamente. O să te doară sufletul de durerea acelei persoane, dar nu ai ce face... așa e mai bine. Până la urmă, adevărul iese oricum la iveală, nu? Mai bine mai devreme decât mai târziu!

Vărsător

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Vărsător

Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin... știi cum se spune. Ei bine, azi o să și simți pe pielea ta acest lucru. Primești o sumă mare de bani, neașteptată, care te va ajuta să îndeplinești o dorință arzătoare pentru o persoană iubită. Acest lucru te va face extrem de fericită și îți va da o stare de împlinire sufletească.

Peşti

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2017 - Pești

Cineva din familie îți recomandă să vezi un specialist, dar tu refuzi acest lucru, făcând lucrurile așa cum crezi tu de cuviință. O să te convingi în cel mai scurt timp că nu ai ales calea cea bună și că persoana care ți-a făcut această recomandare avea intenții bune. Asta e, uneori e nevoie să dai cu capul de prag, pentru a vedea ușa.