Horoscopul zilei de 6 octombrie 2018

Berbec

Concentrează-te pe activitățile care te relaxează și uită puțin de haosul care a pus stăpânire pe tine în această săptămână. E o zi perfectă pentru hobby-uri.

Taur

Ai grijă de sănătatea ta și nu uita de micile ritualuri care te ajută să te simți mai bine în corpul tău - o baie relaxantă, un masaj, o vizită la salon sau la spa.

Gemeni

Relaxează-te. Ai muncit mult săptămâna asta, ai avut momente pline de agitație, de neliniște. E timpul să te regăsești și să faci ce-ți place. Azi e pentru odihnă și plăcere.

Rac

Azi lași la o parte responsabilitățile și îți dedici o zi doar pentru tine și pentru nevoile tale. Fă sport, odihnește-te, pregătește-ți o masă gustoasă și sănătoasă și ieși la aer.

Leu

Azi s-ar putea să-ți cadă ochii pe o persoană extrem de atrăgătoare, iar chimia din privirile voastre s-ar putea să vă ducă rapid la un alt nivel. Nu lua decizii impulsive.

Fecioară

Ai nevoie de atenție și de afecțiune. Dacă nu le primești de la partenerul de cuplu, ar fi cazul să vorbiți deschis despre asta, înainte de a te duce și a le căuta în altă parte.

Balanţa

Orice ai face azi, gândește-te că viața ta nu trebuie să se încadreze în nicio regulă impusă de societate. Tu nu îți ești datoare decât ție cu explicații, iar alții nu trebuie să fie de acord cu stilul tău de viață.

Scorpion

Bucură-te de timpul liber și de pasiunile tale, dar nu uita de odihnă. Azi e cazul să dormi cât poți de mult, să te relaxezi și să-ți încarci bateriile exact așa cum îți place.

Săgetător

Azi e o zi specială pentru că o să fii înconjurată de oameni dragi, de multă iubire și de energie pozitivă. O să-ți încarci bateriile cât să-ți ajungă pentru mult timp de acum încolo.

Capricorn

Bucură-te de o zi perfectă, în care pui dragostea și relațiile pe primul plan. Azi nu ai și nici nu vrei să ai vreo responsabilitate. Azi doar te relaxezi.

Vărsător

E timpul să spui tot ce ai pe suflet. E timpul să îi dovedești partenerului tău că ceea ce simți e cu adevărat iubire și că ești dispusă să lupți pentru relația voastră.

Peşti

O zi perfectă, marcată de dragoste și socializare. Aveai nevoie de asta de multă vreme deja, era timpul să ieși în lume să oferi și să primești energie bună. În sfârșit!