Horoscopul zilei de 6 octombrie 2017

Berbec

Planuri peste planuri. Cam așa se poate caracteriza ziua de azi pentru tine. Încă nu știi unde vei merge, cu cine, dar știi sigur că vrei să evadezi din oraș. Spre seară totul se va aranja de la sine, pentru că astrele sunt de partea ta, așa că nu-ți face prea multe griji în această privință.

Taur

Bucuria revederii unei persoane foarte dragi te cuprinde azi și o să-ți lase un zâmbet larg pe față întreaga zi, zâmbet ce va fi remarcat și de cei din jurul tău. Chiar și la serviciu, în ciuda lucrurilor care mai sunt de rezolvat, tu o să fii o bucurie pentru colegi, o prezență în jurul căreia toți vor gravita.

Gemeni

Ești centrul micului tău univers azi, iar asta îți place de minune, pentru că îți place să fii în centrul atenției și să ți se ofere atenție. Ai numai vești bune de primit azi, așa că ziua ta ar putea fi caracterizată drept una aproape perfectă. Aproape pentru că e posibil totuși ca spre seară cineva să te calce ușor pe nervi.

Rac

Ziua de azi îți aduce energie, optimism și un nou unghi din care începi să privești viața. Cumva, ceva se schimbă de azi în comportamentul tău, ceva ce este remarcat rapid și de cei din jur. Nu trebuie să intri în panică pentru că orice schimbare care se petrece acum, exact în luna plină, este una pozitivă pentru tine.

Leu

Ziua de azi îți aduce planuri peste planuri, însă majoritatea sunt unele financiare, legate de datorii, împrumuturi, refinanțări. Te gândești cum să obții un contract avantajos, sau poate un credit, și ai suficiente șanse să prinzi cea mai bună ofertă pentru că astrele îți sunt alături.

Fecioară

După ce credeai că ai terminat în sfârșit cu problemele amoroase, se pare că partenerul de cuplu îți pune la îndoială unele alegeri, iar asta începe să te enerveze la culme. Șansele ca voi doi să vă despărțiți azi sunt foarte mari, dar până la urmă poate că e mai bine așa. E lună plină încă... schimbările se pot produce în orice moment!

Balanţa

Ziua ta azi va fi plină de situații imprevizibile și de mult umor. E posibil ca astrele să te supună la un test, poate chiar un test al răbdării, dar e la fel de posibil ca tu să treci acest test cu brio, pentru că ai fler, iar intuiția te ajută de fiecare dată. Până seara o să râzi cu lacrimi, cu siguranță!

Scorpion

Bucură-te de o zi plină de peripeții amuzante, plină de energie și de socializare. Relația cu colegii de muncă este din ce în ce mai strânsă și nu e imposibil ca din această legătură sinceră de prietenie să se nască în viitor și o relație amoroasă. Simți o oarecare chimie cu o anumită persoană, dar momentan nu îndrăznești să visezi la mai mult.

Săgetător

Ziua de azi îți aduce schimbare. Poate chiar o schimbare totală în domeniul profesional. Încearcă să te ții departe de deciziile luate pe moment, pentru că s-ar putea să nu le iei pe cele mai bune azi. Dar acceptă orice provocare, dacă cineva îți propune ceva interesant și bine plătit. O viață ai!

Capricorn

Ești cea mai rațională persoană, cea mai calculată, cea mai organizată. Dar azi pur și simplu nu reușești să te concentrezi, o să fii cu capul în nori toată ziua, iar cel mai probabil asta se întâmplă din cauza faptului că dragostea a poposit în viața ta și, între timp, a devenit principala ta prioritate.

Vărsător

Bucură-te de o zi plină de satisfacție în viața de familie. Îți faci frații, părinții sau apropiații, în general, mândrii de tine cu o reușită profesională cel mai probabil, reușită la care și tu visai de multă vreme, dar nu te gândeai că se va îndeplini atât de repede.

Peşti

Ziua de azi îți aduce mult romantism și multe momente de flirt intens, dragă nativ pește. O să pui ochii pe o persoană nouă, poate la locul de muncă, poate într-un loc pe care îl frecventezi destul de mult, iar acea persoană îți va răspunde exact așa cum visai - cu flirt, cu cuvinte frumoase, cu gesturi riscante.