Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019

Berbec

Te dedici unor treburi care nu țin neapărat de aria ta de expertiză, dar cumva ajung la tine. Te nemulțumește asta și o să-ți exprimi foarte vocal nemulțumirea.

Taur

O persoană de la locul de muncă ar putea flirta cu tine, lucru care te enervează la culme, pentru că nu ți se pare o atitudine profesională. Spune-i să se oprească.

Gemeni

Ai multe lucruri de rezolvat și timpul pare că zboară. Azi o să te concentrezi la maximum pe ceea ce ai de făcut pentru că trebuie să fii foarte eficientă.

Rac

Un prieten îți dă o veste neașteptată. Reacționezi destul de dur inițial, dar după această primă conversație reușiți să cădeți la un acord. Ar trebui să-l sprijini chiar dacă nu-ți plac alegerile lui.

Leu

O petrecere la ceas de seară e momentul perfect pentru a face un anunț important despre viitorul tău. O să fii susținută de toți apropiații și o să închei ziua în stil mare.

Fecioară

Micile probleme de sănătate ți-ar putea da dureri de cap... la propriu. Încearcă să te calmezi puțin, să iei lucrurile pe rând și să nu te mai stresezi atât de mult.

Balanţa

Azi primești vești bune și entuziasmul tău va deveni molipsitor. Simți că ești în al nouălea cer și vrei să împarți fericirea ta cu cât mai mulți oameni dragi.

Scorpion

Ceea ce simți acum, azi, nu se poate compara cu nimic. Norocul dă peste tine și nu știi cum să reacționezi. Dacă e vorba de bani, ai grijă să nu îi cheltuiești pe toți din prima zi.

Săgetător

Azi ai putea avea probleme cu oamenii legii dintr-un motiv sau altul. Atenție la amenzi, la certuri publice sau la alte conflicte care se pot termina urât.

Capricorn

Evită să te cerți azi, chiar dacă ești pusă serios pe harță. Nimeni nu e vinovat pentru starea ta de spirit, așadar nu are rost să-i pedepsești pe alții degeaba.

Vărsător

Azi ai multe de făcut, dar n-ai chef de nimic. Te concentrezi să faci măcar treburile esențiale, dar vrei să evadezi de la serviciu cât mai repede posibil. Ai grijă să nu te vadă șefii.

Peşti

O idilă s-ar putea înfiripa azi, sau ar putea să înceapă cu un flirt nevinovat. Ai grijă până unde mergi, reputația ta e în joc așa că nu risca exagerat de mult.