Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2017

Berbec

Faci eforturi pentru a obține niște bani în plus. Te implici în proiecte noi și ceri o amânare a datoriilor cu care te confrunți. Încearcă să nu te împrumuți de bani tocmai astăzi.

Taur

Te reîntâlnești cu un fost coleg pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme sau cunoștință îți face o vizită neașteptată. Spre finalul zilei vei vrea să te odihnești în brațele partenerului, cu atât mai mult cu cât relația voastră pare să meargă din bine în mai bine.

Gemeni

Te simți obosită și nu ai chef să faci nimic. Odihnește-te pe cât posibil astăzi și întărește-ți imunitatea sau vei sta la pat în zilele care urmează. Nici pe plan sentimental nu treci prin cea mai bună perioadă și acest aspect te pune, din nou, la pământ.

Rac

Îți faci planuri de viitor împreună cu partenerul de viață. Vă doriți mai mult de la relația voastră și va gândiți chiar să vă mutați într-o casă mai mare pentru a vă mari familia. O veste bună de la un prieten drag va ajunge la tine și te va bucura peste măsură.

Leu

Te bucuri de o zi perfectă, pe placul tău. Pe toate planurile îți merge bine și ai parte de aprecieri la locul de muncă, iar in familie faci planuri și pui la punct un proiect de renovare a locuinței

Fecioară

Ai început săptămâna cu o mini-vacanță, cel puțin așa te simți, ca și cum ai fi liberă să faci ce vrei. Planifici deja concediul din iarnă. La muncă nu-ți dai prea mult interesul, insă ești tentată să te înscrii la un curs nou.

Balanţa

Încearcă să nu te cerți cu cei din jurul tău, cel puțin nu azi și nu cu partenerul. Conflictele pe tema banilor sunt deja la ordinea zilei și daca vei continua așa s-ar putea să ajungeți la o desparțire nedorită.

Scorpion

Cineva de la locul de muncă îți face ochi dulci și te entuziasmezi imediat sau vei întâlni o persoană care să-ți aprindă călcâiele și să-ți fure somnul. Dacă ai o relație stabilă, pregătește-te ca astăzi aceasta să fie pusă la grea încercare.

Săgetător

Ai o zi foarte stresantă la muncă și activitățile îți vor acapara tot timpul și te vor seca de energie. Încearcă să te odihnești mai mult, deoarece nici cu sănătatea nu stai prea bine și pe un fond sensibil s-ar putea să te alegi cu o răceală.

Capricorn

Un mic scandal în familie, cel mai sigur cu copiii, s-ar putea să-și strice ziua de astăzi. Simți nevoia de o evadare, dar ai grijă unde-ți alegi destinația și cine te va însoți. În cuplu pot exista discuții aprinse astăzi și poate fi momentul unui nou început.

Vărsător

Nu-ți ajung banii și acest aspect a ajuns să te obosească peste măsură. Nici cu membrii familiei nu te înțelegi prea bine și ar trebui să porți o discuție serioasă și să stabiliți niște reguli de bun-simț pe care niciunul să nu le încalce.

Peşti

Te implici in noi proiecte și vrei să cunoști cât mai multe domenii care până acum nu prezentau niciun interes pentru tine. Ca niciodată, azi, din punctul de vedere al comunicării ești pe culmi înalte. Ține-o tot așa și nu vei mai fi acuzată de lipsă de socializare.