Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Berbec

Zi cu puternice schimbări emoționale. Ai putea fi în culmea fericirii la prima oră și cu lacrimile pe obraji spre seară. Încearcă să nu pui chiar totul la suflet.

Taur

Te bucuri de aprecierile celor dragi, iar asta îți dă cea mai bună stare. Îți crește moralul și asta te face să-ți asumi diverse riscuri azi, însă ai să vezi că o să ai numai de câștigat.

Gemeni

Primești vești bune, legate de bani și de potențiale investiții. Dacă așteptai momentul oportun pentru o investiție majoră, să știi că acum e momentul. Mercur retrograd nu te afectează la fel ca pe alții.

Rac

Primești vești bune din familie, ceea ce te bucură și-ți oferă un confort psihic major. O să fii în stare să-ți vezi de treabă mai bine ca oricând, acum că te-ai liniștit.

Leu

Sunt șanse mari să fii promovată la locul de muncă sau să obții măcar un bonus. E o perioadă bună și pentru investiții, așa că bucură-te de tot ceea ce astrele îți scot în cale. Meriți!

Fecioară

E timpul să uiți de probleme și să te distrezi. Azi te gândești numai la tine și te răsfeți așa cum de mult visai. Uneori, e bine să te mai pui și pe tine pe primul plan, nu doar pe cei dragi.

Balanţa

Orice s-ar întâmpla azi, ține minte că nu e o zi favorabilă investițiilor sau proiectelor majore pe termen lung. Evită să semnezi contracte și să achiziționezi bunuri scumpe.

Scorpion

E timpul să uiți de toate problemele din trecut și să accepți că unele lucruri sau unii oameni pur și simplu nu se pot schimba. Dar asta nu înseamnă că nu poți să-i iubești la fel de mult sau că ei nu au farmecul lor special.

Săgetător

Te bucuri azi de multe aprecieri și laude de la colegi, și poate chiar și de la șefi. Sunt șanse mari să primești și un bonus, așa că pregătește-te să sărbătorești.

Capricorn

Azi nu ai chef de nimeni și de nimic și fiecare conversație ți se pare o corvoadă. Ai nevoie, de fapt, de o vacanță și știi și tu asta foarte bine. Ia în considerare măcar această variantă.

Vărsător

Azi simți nevoia de afecțiune, dar pentru că partenerul de cuplu nu-ți oferă ceea ce tu vrei să primești, ai putea flirta periculos cu altcineva. Ai grijă, te joci cu focul!

Peşti

E timpul să accepți să ieși din zona ta de confort și să descoperi lumea! O mulțime de oportunități așteaptă să iasă în calea ta. Pentru asta nu ai nevoie decât de o minte deschisă și de puțină relaxare.