Horoscopul zilei de 6 martie 2018

Berbec

Ziua de azi decurge fără incidente majore, până la punctul la care un conflict total neașteptat izbucnește între tine și partenerul tău de cuplu. E foarte posibil ca această ceartă să vă țină mai multe zile și să se transforme în ceva foarte serios, mai ales dacă niciunul dintre noi nu e dispus să facă anumite compromisuri.

Taur

Te îndrăgostești! Da, probabil că nu te așteptai la asta, dar astrele indică faptul că azi ai mari șanse să te îndrăgostești de o persoană necunoscută, pe care o vei întâlni într-un loc inedit - poate la coadă la supermarket, poate la bancă, poate la piață. Oricum ar fi, o să fie clar dragoste la prima vedere.

Gemeni

Nu prea ai chef de socializare azi, iar partenerul de cuplu exagerează ca de obicei și nu te lasă deloc în pace. Are impresia că îi asunzi ceva, că nu vrei să-i spui anumite lucruri, deși tu pur și simplu ai nevoie de liniște și de o zi în care să nu vorbești cu nimeni.

Rac

Începi ziua cu discuții lungi la locul de muncă, pentru a rezolva o problemă mai veche, pe care o tot amânasei. Chiar dacă s-ar putea să n-o rezolvi nici azi, vei face pași importanți pentru rezolvarea acesteia, iar șefii vor aprecia acest lucru. Perseverența îți va fi răsplătită în scurt timp.

Leu

Ziua de azi are o însemnătate aparte pentru tine - o aniversare, o comemorare etc. Drept urmare, o să fii cu capul în nori o parte din zi, mai ales pentru că te vei gândi la cineva. Spre seară însă, șansele de a-ți reveni sunt foarte mari, pentru că cineva te surprinde într-un mod inedit.

Fecioară

Azi ai probleme cu banii și nu îți e teamă să vorbești despre asta. O să încerci să obții un împrumut de la niște prieteni, dar dacă nu vei reuși, va trebui să mergi la bancă. O problemă urgentă te presează, drept urmare nu prea ai ce să faci. Ar fi bine să înveți să economisești.

Balanţa

Ți se stică ceva - un aparat electrocasnic, telefonul sau laptopul, ori poate televizorul - și va trebui să rezolvi rapid această problemă. Din păcate pentru tine, reparațiile te-ar putea costa mai mult decât un alt produs nou, drept urmare va trebui să iei repede o decizie.

Scorpion

Sunt șanse mari ca azi cineva din familie să sosească în vizită pe la tine, o vizită neașteptată. Te va scoate puțin din rutina zilnică această vizită și nu o să-ți facă prea mare plăcere, pentru că persoana nu te-a anunțat. Totuși, când vei afla că pleacă curând, vei reveni rapid la sentimente mai bune.

Săgetător

Azi faci o glumă nevinovată, dar fără să te gândești prea mult, realizezi că remarca ta a rănit de fapt o persoană. O să insiști să-ți ceri scuze, deși nu e neapărat vina ta, dar persoana respectivă te va trata cu dispreț. Ignoră acest moment mai bine, nu pune la suflet.

Capricorn

Te străduiești din răsputeri să închei ceva azi, un proiect, un dosar, niște planuri. Dar va fi mai complicat decât ai crezut inițial. Începi să te gândești la altă abordare deja, dar ai grijă... asta ți-ar putea întârzia și mai mult planurile inițiale.

Vărsător

Azi ai nevoie de dragoste, de atenție, de răsfăț. Dar, din păcate pentru tine, partenerul de cuplu te cam ignoră... Vorbește deschis cu jumătatea ta și spune-i tot ce ai pe suflet, altfel ați putea ajunge la alte probleme, mult mai grave.

Peşti

Când credeai că ai rezolvat un lucru, iată că de fapt, afli azi că nu e rezolvat nici pe jumătate. Curaj și perseverență, de asta ai nevoie! Dacă o să ai și puțină răbdare, vei vedea că totul va ieși mai bine decât ți-ai imaginat tu la început. Nu intra în panică!