Horoscopul zilei de 6 mai 2019

Berbec

Poți primi o sumă de bani neașteptată, fie de la cineva din familie, fie în urma unei colaborări, asocieri din trecut. Evită dialogurile tensionate despre bani!

Taur

Ai o zi plină de energie. Ești veselă, comunicativă și extrem de sociabilă și toate aceste aspecte te pot ajuta să obții ceea ce-ți dorești. În plus, sex-appealul este de partea ta!

Gemeni

Nu te simți în apele tale și ai tendința de a te interioriza și de a evita dialogul cu cei din jur, indiferent că sunt prieteni sau membri ai familiei. Fii mai responsabilă la capitolul sănătate și înceracă să dormi suficient.

Rac

Niște prieteni îți pot face o surpriză și te pot invita în oraș. Se întrăvăd momente plăcute alături de cei din anturaj și poți cunoaște persoane noi cu care să empatizezi. Fii deschisă!

Leu

Este o zi bună pentru a te face remarcată la locul de muncă. Vei da dovadă de energie pentru a-ți îndeplini obiectivele și ai ocazia să primești laude și aprecieri.

Fecioară

Este o zi favorabilă studiului și poți reuși să te concentrezi foarte bine și să acumulezi cu ușurință informațiile. Profită!

Balanţa

Este posibil ca astăzi să ți se propună o renegociere a salariului sau chiar tu să o ceri ca urmare a atribuțiilor care depășesc volumul normal de muncă.

Scorpion

Poți avea parte de dialoguri interesante, provocatoare, dar înțelepte cu partenerii de afaceri și astfel poți obține ceea ce-ți dorești în urma unei negocieri. Atenția la dialogul cu persoana iubită! Pot apărea tensiuni.

Săgetător

În prima parte a zilei te poți stresa la locul de muncă, poți întâmpina unele neplăceri și toate astea să-și lase amprenta asupra stării tale de sănătate. Odihnește-te corespunzător!

Capricorn

Poți primi un cadou, poți avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Cei care lucrează în domeniul artistic pot primi aprecieri azi.

Vărsător

Cineva din familie îți poate da un sfat de care aveai nevoie sau te poate susține într-un mod absolut neașteptat. Activitățile casnice s-ar putea să-ți ocupe tot timpul liber.

Peşti

Este o zi favorabilă pentru  a relua legătura cu o persoană cu care te-ai aflat în conflict, însă pentru a puncta o împăcare va trebui să deveniți conștienți și asumați și de o parte și de alta.