Horoscopul zilei de 6 iunie 2019

Berbec

Cineva din familie îți poate face o dezvăluire care nu doar că te va surprinde, dar te va și demoraliza. Încearcă să fii obiectivă în abordare și să nu pui la suflet mai mult decât trebuie.

Taur

Ai ocazia să primești un sfat înțelept, o informație confidențială și ar fi bine să te folosești de acest context pentru a rezolva o situație personală care te macină.

Gemeni

Negocierea este una dintre calitățila tela, dar astăzi vei excela de-a dreptul în acest domeniu și poți obține beneficiile materiale pe care ți le dorești. Fii mai deschisă cu persoana iubită. Mărturisește-i sentimentele cu încredere!

Rac

Persoana iubită îți poate face o surpiză sau chiar tu poți să fii cea care surprinde. Posibil să primești vești de la o fostă iubire sau de la un prieten aflat în străinătate.

Leu

O situație din trecut se poate întoarce în viața ta, însă nu trebuie să te simți urmărită, ci să te bucuri că ai ocazia să o vindeci. Poate fi vorba inclusiv de un fost partener.

Fecioară

Un prieten își poate face o surpriză sau îți poate da o veste care să te bucure. Nu este exclus să fie vorba de o călătorie sau... chiar o declarație de dragoste.

Balanţa

Este o zi mai puțin favorabilă pentru a-ți susține punctul de vedere în fața superiorilor. Evită dialogurile în contradictoriu la locul de muncă. De asemenea, nu mai lăsa emoțiile să pună stăpânire pe tine și pe deciziile tale.

Scorpion

Dacă vei primi oferte, propuneri, indiferent că sunt de colaborare sau de călătorie, te sfătuim să nu-ți acorzi toată încrederea, ci să analizezi în amănunt situația. Poți fi înșelată, păcălită astăzi.

Săgetător

Relația cu persoana iubită intră pe o pantă descendentă și te sfătuim să nu duci nimic la extrem. Dacă ești despărțită, șansele de împăcare vor fi minime, însă vor exista. Încearcă să-ți dezvălui sentimentele cu mai multă încredere în cealaltă persoană.

Capricorn

Este posibil să te trezești în mijlocul unui uragan la locul de muncă și tu să fii singura persoană abilitată să rezolve situația. Calmul și răbdarea, dar și diplomația ta te vor ajuta.

Vărsător

Este posibil să primești noi răspunderi la locul de muncă care să nu te încânte deloc, dar pe care să fii forțată de un context să le preiei. Vei avea șansa să renegociezi situația zilele viitoare.

Peşti

Ești visătoare, romantică și interesul tău astăzi va fi strict legat de persoana iubită. Vei vrea să o cucerești și nu te vei da înapoi de la declarații de dragoste mărețe. Dacă ești singură, atunci îți vei dedica energia artei și creației.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!