Horoscopul zilei de 6 iunie 2018

Berbec

Ești stresată peste măsură la locul de muncă și entuziasmul începe să se piardă dacă nu faci ceva în acest sens. Încearcă să le comunici superiorilor tăi nemulțumirile pe care le ai și să găsiți împreună o cale de rezolvare.

Taur

Vei avea nevoie de ajutorul celor din jur pentru a pune bazele unui proiect. Nu este exclus să apelezi la prieteni chiar și pentru a le cere un sfat. Ai nevoie să vorbești cu cineva de încredere.

Gemeni

Este posibil să primești vești de la un prieten sau rudă aflată în străinătate sau chiar să-și facp căneva cadou o minivacanță peste granițele țării.

Rac

Cine îți face o invitație la teatru sau la o expoziție de artă și vei fi peste măsură de încântată de inițiativă. Nativii cu talent artistic își pot pune azi inspirația pe hârtie.

Leu

Te preocupă situația financiară, atât cea personală, cât și cea a partenerului, și poți da naștere unui adevărat scandal în cuplu cauzat de nemulțumirile la acest capitol.

Fecioară

Este foarte probabil să primești o propunere de a-ți schimba locul de muncă și, cu toate că ești tentată să faci pasul, ar fi bine înainte să pui în balanță beneficiile actualului job prin comparație cu noua ofertă.

Balanţa

Dacă ești în căutarea unui partener sau îți dorești să pui punct relației actuale, atunci este momentul să ieși în oraș și să cunoști noi persoane. Aspectele astrale favorizează partea sentimentală.

Scorpion

Dai dovadă de multe idei ingenioase și inedite, iar cei din jurul tău sunt surprinși de inișiativa de care dai dovadă astăzi.

Săgetător

Este posibil să porți o discuție foarte serioasă cu un membru al familiei, fie legată de niște activități în comun, fie legată de niște treburi gospodărești.

Capricorn

Caută să te informezi și să te documentezi foarte bine înainte de a lua o decizie, iar dacă aspectul are legătură cu partenerul de cuplu, concentrează-te de două ori mai mult.

Vărsător

Este o zi favorabilă pe parte financiară. Este posibil să primești niște bani sau cineva să-ți facă un favor care te-ar fi costat scump dacă l-ai fi făcut tu.

Peşti

Rezolvi niște situații care au legătură cu niște colaborări sau cu niște parteneri de afaceri. Dai dovadă de o foarte bună intuiție astăzi și ar trebui să ți-o urmezi cu încredere.