Horoscopul zilei de 6 iulie 2019

Berbec

Simți nevoia de a fi chibzuită cu energia ta, de a te odihni și a-ți reîncărca bateriile. Este o zi favorabilă pentru plimbări și reorganizări de planuri.

Taur

Ai putea cunoaște pe cineva, o persoană cu care să porți dialoguri înțelepte, care să te atragă din punct de vedere psihic și nu ar fi exclus să te îndrăgostești.

Gemeni

Azi emoțiile și sentimentele tale vor fi puternice și se vor răsfrânge asupra membrilor familiei. O zi favorabilă pentru a face planuri legate de casă, poate de o renovare.

Rac

Este o zi favorabilă să pleci în scurte călătorii, să te plimbi, să ieși în natură și să porți dialoguri plăcute cu cei din jur.

Leu

Poți primi o sumă de bani sau cineva îți returnează o datorie. Dai dovadă de multă chibzuință astăzi și nu ești dispusă să faci cheltuieli.

Fecioară

Cu Luna în semnul tău ești mult mai vorbăreață, mai optimistă și chiar mai deschisă către dialog și către recunoașterea sentimentelor față de persoana dragă.

Balanţa

Este o zi în care simți nevoia să te interiorizezi, să faci o introspecție legată de trecut, de stările tale și de sentimentele tale.

Scorpion

Azi petreci timpul cu prietenii, faceți planuri și distracția va fi în toi. Posibile dialoguri raționale, serioase cu privire la un proiect comun pe care-l aveți în desfășurare sau intenționați să-l demarați.

Săgetător

Aspirațiile tale sunt înalte și nu te sfiești să le expui cu dezinvoltură și entiziasm celor din jur. Este un moment bun pentru a trasa niște direcții în carieră.

Capricorn

Pleci într-o călătorie sau îți faci planuri în acest sens. Vei observa că ești atrasă de un nou domeniu de studiu. Investighează-l mai mult și vezi cum poți obține venituri suplimentare din asta.

Vărsător

Discuțiile cu partenerul de viață vor avea o temăî comună: banii. Posibil ca acum să-ți expui cu mult curaj și chiar nepăsare niște doleanțe, niște nemulțumiri.

Peşti

Dcaă știi cum să vorbeșri și cum să pui problema vei reuși să obții ceea ce-ți dorești de la persoana iubită. Nu te arunca cu ochii închiși și capul înainte dacă ești la început de relație.