Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de rezolvarea unor chestiuni administrative sau gospodărești.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de socializare astăzi, ies cu prietenii și fac planuri de vacanță.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu se pot concentra pe sacinile de muncă și au tendința de a se pierde în dialoguri lungi cu colegii.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pleacă într-o minivacanță alături de prieteni sau aleg să se relaxeze în brațele partenerului de cuplu.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt obosiți și fără chef de muncă. O parte dintre nativi amână sarcinile și vor face tot posibilul să plece mai devreme acasă pentru a se odihni.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt edzamăgiți de o propunere făcută de partener și au tendința de a lua decizii din impulsivitate.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță își dedică ziua rezolvării unor sarcini de serviciu mai vechi și este posibil ca din această cauză să-și amâne planurile.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să se reîntâlnească cu o persoană din trecut, poate fi vorba de o cunoștință sau de o fostă relație.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de conflicte în familie și devin foarte rigizi și de neînduplecat. Nativii care au copii sunt tentați să se impună prin pedepse aspre.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn fac niște cheltuieli neplanificate care le vor înjumătăți bugetul, iar aspectul le poate crea panică și dezechilibru emoțional.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se reîntâlnesc cu prieteni vechi, au parte de momente vesele și pline de umor alături de acestea și rememorează amintiri din copilărie.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești fac rost de o sumă de bani, fie cu împrumut, fie este un cadou din partea unui membru al familiei și astfel reușesc să-și îndeplinească un vis.