Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020

Berbec

Ziua de azi se anunță a fi una aglomerată, dar dacă știi cum să-ți organizezi timpul eficient, totul poate fi rezolvat mai repede decât crezi. Nu uita că nu e nicio rușine să ceri ajutor.

Taur

Azi ai în plan rezolvarea unei probleme ce ține de casă. Încearcă să o faci cheltuind cât mai puțini bani, dacă vrei să nu ai probleme financiare în următoarea perioadă.

Gemeni

Azi accepți o provocare ieșită din comun, iar asta îți poate da programul peste cap. Încearcă să nu îți superi șefii chiar de la începutul anului.

Rac

Azi te mobilizezi greu, dar o faci într-un final și ai o zi mai productivă decât ai fi crezut. Noul an vine cu oportunități noi, greu de refuzat.

Leu

Cineva din cercul de prieteni îți atrage atenția asupra unui fapt care te deranja și pe tine, drept urmare vă hotărâți să luați atitudine împreună și să rezolvați problema.

Fecioară

Ajuți o persoană într-o situație delicată, iar asta te face să te simți excelent. Nu uita niciodată că gesturile mici sunt cele mai importante, ele fac diferența mereu.

Balanţa

Azi primești bani - poate un împrumut returnat, de care uitasei - și hotărăști să faci o investiție pe termen lung într-un obiect ce ține de tehnologie. O să se dovedească a fi o investiție excelentă.

Scorpion

Încearcă să-ți impui punctul de vedere cu calm, mai ales la serviciu, pentru că doar așa cei din jur își pot da seama că ai dreptate. Altfel, te vor ignora din start.

Săgetător

Azi ai putea primi vești bune legate de bani sau de călătorii. Oricum ar fi, ești pregătită pentru toate lucrurile bune și accepți totul cu entuziasm și voie bună.

Capricorn

Astăzi îți faci planuri pentru viitorul apropiat și investești bani în ceva ce îți doreai de multă vreme. Investiția se va dovedi a fi una excelentă.

Vărsător

Dragostea plutește în aer, iar tu ai șanse mari să te îndrăgostești azi, într-un loc total neașteptat. Va fi de bun augur această relație la început de drum, pentru că îți va deschide noi orizonturi.

Peşti

Astăzi poți primi un dar de preț, un dar care nu se măsoară neapărat financiar, ci mai degrabă sentimental. Acceptă tot ceea ce universul îți scoate în cale.