Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Berbec

Cineva din familie îți va solicita ajutorul și vei fi nevoită să renunți la planurile tale pentru a fi lângă aceea persoană.

Taur

O persoană din anturaj îți poate face o surpriză, poate un cadou valoros sau o invitație într-un loc în care îți doreai enorm să mergi.

Gemeni

Dai curs unor discuții cu partenerul sau te lași cucerită de cineva, însă va fi ceva trecător. Ar trebui să profiți de ziua de astăzi și să dai frâu liber activităților creative și artistice.

Rac

S-ar putea ca niște situații legate de familie sau de locuință să-ți dea peste cap programul și să te țină într-o stare de tensiune. Încearcă să te detașezi și să te odihnești mai mult.

Leu

Nu te simți în apele tale și cauță să te retragi din viața socială, să te încui într-o cameră și să meditezi la problemele cu care te-ai confruntat și la situațiile trăite în ultimul timp.

Fecioară

Sectorul financiar îți intră în vizor și te gândești, planifici și preiei inițiativa în vederea suplimentării veniturilor. Este posibil ca niște bani să-ți intre în conturi, dar să-i folosești pentru a acoperi niște datorii.

Balanţa

Este o zi dedicată relaționării cu cei din jur și pui mare preț pe socializare. Îți petreci mare parte din timp în compania prietenilor și pui la cale planuri de viitor.

Scorpion

Șansele să intri într-un conflict cu partemnerul cresc spre seară și tema este, cel mai probabil, legată de partea financiară. Faci reproșuri, însă așteaptă-te să și primești înapoi nemulțumiri majore legate de caracterul tău.

Săgetător

Apetitul pentru cultură este azi mai pregnant ca niciodată și te invită să citești o carte, să vizionezi un film documentar, o piesă de teatru, să porți discuții filosofice sau, de ce nu, chiar să participi la o expoziție de pictură sau sculptură.

Capricorn

Preocupările legate de spiritualitate și de latura intangibilă a vieții te incită și-ți acaparează tot timpul. S-ar putea să te retragi departe de agitație și să meditezi pe teme filosofice mai mult ca de obicei.

Vărsător

O discuție cu partenerul de viață legată de niște rezoluții, de o viziune diferită asupra viitorului îți poate tulbura starea de spirit, în special în a doua parte a zilei. Nu te grăbi să tragi concluzii și nici să iei decizii.

Peşti

Gândirea practică și doza ta de optimism te pot ajuta să găsești soluții la problemele financiare cu care te confrunți de ceva vreme.