Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2017

Berbec

Alegi să te relaxezi analizând un posibil scenariu de job. Dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, astăzi ai putea lua cea mai înțeleaptă decizie.

Taur

O discuție cu cineva din familie este posibil să se încingă astăzi, iar subiectul poate fi legat de o moștenire sau niște bani în comun.

Gemeni

Este o zi ideală pentru a ieși la cimpărături și a achiziționa un obiect pentru casă, cu atțt mai mult cu cât în ultima vreme te gândești să faci modificări în locuință.

Rac

Armonia este starea de grație a acestei zile. Vei alege să rezolvi sau să însărcinezi pe cineva cu erzolvarea unor chestiuni administrative și te vei oferi voluntar în a ajuta pe cineva din familie.

Leu

Preocupările financiare nu-și dau liniște nici astăzi și cauți să te întâlnești cu persoane cu influență care să-ți ofere niște soluții la veniturile tale aflate ușor în declin.

Fecioară

Preferi să te retragi într-un colțișor și să meditezi la o situație legată de un membru al familiei, posibil chiar să fie vorba de partener. Îți vei umple timpul cu chestiuni gospodărești pentru a te simți ocupată, însă n-ar fi rău să te relaxezi cititnd o carte sau urmărind un film.

Balanţa

Oboseala de peste săptămână își spune cuvântul și vei alege să te odihnești mai mult astăzi. O carte bună sau un film de comedie s-ar putea să te binedispună mai mult decât te-ai aștepta.

Scorpion

O ieșire în grup, fie cu colegii de muncă, fie cu prietenii te va scoate din starea de meditație în care ți-ai început ziua. Ai face bine să te distrezi alături de cei dragi și să amâni gândurile pesimiste pentru mai târziu.

Săgetător

O posibilă excursie la rude sau pur și simplu o ieșire în afara orașului te vor energiza pentru întreaga săptămână. În plus, la drum poți întâlni persoane care să-ți aducă beneficii cu privire la situația financiară actuală.

Capricorn

Vei fi foarte activă din punct de vedere social, vei face invitații la film, la teatru sau, posibil să primești chiar tu invitații. Sfatul nostru este să nu le refuzi. Este o bună modalitate de a-ți valorifica abilitățile înnăscute.

Vărsător

Vrei să împrumuți o sumă de bani necesară pentru aceste zile și te frământă mult acest gând. Alege să devii dator la persoane care te respectă și care te înțeleg.

Peşti

Un minisejur în afara orașului ar fi tot ceea ce ți-ar trebui astăzi, cu atât mai mult cu cât este un moment bun să creezi. Recomandarea noastră ar fi să alegi o zonă liniștită, în care să te poți relaxa pe deplin.