Horoscopul zilei de 6 februarie 2020

Berbec

Este o zi productivă dacă te vei ocupa de activitățile casnice și gospodărești amânate. Azi vei reuși să ai familia de partea ta, indiferent ce decizii iei sau ce ajutor le ceri.

Taur

Poți obține astăzi niște aprobări, niște autorizații și tot ce ține de acte s-ar putea soluționa în favoarea ta. Profită și mergi la instituțiile statului cu încredere!

Gemeni

Azi s-ar putea să scoți din buzunar o sumă de bani, însă nu pentru a-ți îndeplini un moft, ci pentru a face ceva productiv pentru viitorul tău profesional. Nu ezita să plătești un curs nou, un seminar, niște meditații.

Rac

Ești plină de sensibilitate și emoție și aceste calități te pot apropia de cei din jur, însă evită să te bagi cu forța în treburile altora. Nu toți au același grad de empatie ca tine!

Leu

Posibil ca un plan pe care-l credeai sortit eșecului să aibă șanse să reînvie în urma unui dialog cu un prieten, cunoștință, persoană cu funcție.

Fecioară

Prietenii s-ar putea să te dezamăgească astăzi. Fie își retrag susținerea într-un proiect, fie te critică pentru propriile alegeri și duc totul la extrem.

Balanţa

Încearcă să iei în calcul ce-ți spun cei din jur astăzi cu privire la situația ta profesională. Poți primi un pont, un sfat care să te ajute să faci un prim pas sau un pas înainte în evoluția ta profesională.

Scorpion

Ai mai multă grijă la comunicare și la modul în care-ți expui punctul de vedere pentru că diplomația nu pare a fi astăzi de partea ta și poți da naștere tensiunilor.

Săgetător

Discuțiile pe teme financiare, fie cu partenerul de viață, fie cu asociații sau cu cei cu care împarți niște profituri s-ar putea să fie nesatisfăcătoare și chiar tensionate.

Capricorn

Oricât ți-ai dori, azi nu reușești să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. Renunța și amână negocirile pentru zilele următoare.

Vărsător

La locul de muncă vei da dovadă de un randament ridicat, însă eficiența ta profesională ți-ar putea afecta starea de sănătate. Pdihnește-te corespunzător!

Peşti

Cineva drag, apropiat, poate chiar un mmebru al familiei ți-ar putea cere sprijin și ajutor financiar, însă te sfătuim să dai acești bani doar dacă pentru tine reprezintă un surplus, în caz contrat s-ar putea să-i vezi înapoi cu multă dificultate.