Horoscopul zilei de 6 februarie 2019

Berbec

Zi fără prea mult stres, dar cu agitație și muncă. O să rezolvi niște lucruri urgente la serviciu, apoi cel mai probabil vei fugi să rezolvi treburi ce țin de casă.

Taur

Niște facturi, chitanțe sau acte ți-ar putea da bătăi de cap azi. Nu-i nicio rușine să ceri ajutorul, dacă simți că te scufunzi în responsabilități. Încearcă să te organizezi mai bine.

Gemeni

Ai nevoie de timp și de energie pentru a rezolva ceva urgent azi, dar nu le ai. Munca peste program și stresul te-ar putea îmbolnăvi, dacă nu schimbi ceva.

Rac

Te gândești la o decizie legată de locul de muncă. Pe de o parte, vrei să-ți asculți inima, pe de altă parte, rațiunea te oprește și îți taie entuziasmul.

Leu

Azi le demonstrezi tuturor ce zace de fapt în tine. Adevărata față îți iese la iveală, iar cei din jur sunt surprinși să o vadă, dar te apreciază și mai mult. Întotdeauna e bine să spui lucrurilor pe nume.

Fecioară

Romantismul te cuprinde brusc, dar realitatea te trezește din visare. Niște treburi urgente legate de serviciu au prioritate, indiferent de dorințele tale.

Balanţa

Visezi la vacanța de vară, la relaxare și la detașarea de realitatea cotidiană, dar mai e mult până acolo. Ai grijă cât de mult visezi la locul de muncă, pentru că șefii sunt cu ochii pe tine.

Scorpion

Le dai celor din jurul tău un exemplu - ești o persoană pe care oricine se poate baza, la bine și la greu. Azi e un moment mai dificil pentru un apropiat, iar tu ești acolo să-l ajuți.

Săgetător

Lucrurile bune nu vin niciodată singure. Dar nici cele rele. O avalanșă de mici accidente poate fi urmată de o cascadă de întâmplări fericite. Bucură-te de tot ce ți se întâmplă.

Capricorn

Astrele sunt bune cu tine azi și energia ta revine la normal. Muncești cu spor, fiind un adevărat exeplu pentru cei din jurul tău. Concentrarea și perseverența îți sunt apreciate.

Vărsător

Ai vrea să retrăiești la infinit ziua aceasta, o zi în care micile bucurii se țin lanț. Din păcate însă, realitatea te trezește din visare chiar înainte de culcare, când e posibil să afli niște vești mai puțin plăcute.

Peşti

Azi uiți de responsabilități pentru o perioadă și te bucuri de ceea ce Universul îți scoate în cale. Dragostea poate să apară în viața ta pe neașteptate.