Horoscopul zilei de 6 februarie 2018

Berbec

Un parteneriat într-o afacere îți poate aduce azi o sumă de bani la care nu te așteptai. Dacă se va întâmpla asta, ai grijă cum îi cheltuiești! Astrele te supun la un test să vadă cât de responsabilă ești sau nu ești. Deciziile cântăresc greu.

Taur

Cineva din cercul apropiat de prieteni îți spune un secret tulburător. Nu știi prea bine cum să reacționezi, dar cert este că vestea înseamnă pentru tine un nou drum. Azi punct. Mâine de la capăt... Da, va fi greu, dar cu determinare și un strop de curaj, tot răul va fi spre bine. Deocamdată ar fi bine să păstrezi informația doar pentru tine.  

Gemeni

Partenerul de cuplu îți face reproșuri peste reproșuri. Încerci să ajungi la un punct comun cu el, dar discuțiile se lungesc și devin din ce în ce mai aprinse. Mai bine continuați subiectul în altă zi, cu calm. Sau alegi să faci un compromis.

Rac

Cineva din familie îți dă o veste bună, în sfârșit, legată de starea sa de sănătate. Chiar dacă totul a mers destul de bine în viața ta, în ultima perioadă, grijile pentru această persoană dragă începeau să te copleșească.

Leu

Te descurci de minune la locul de muncă, iar șefii remarcă acest lucru și îți vor face o propunere interesantă. Deși pare tentantă pentru oricine, tu s-ar putea totuși să refuzi această propunere, din cauza principiilor tale. Urmează-ți intuiția!

Fecioară

Încerci să găsești soluții la o problemă care nu este a ta, iar asta îți provoacă stres și te neliniștește. E foarte frumos din partea ta că încerci să ajuți un om drag, dar poate că nu era cazul să îți complici viața și cu problemele altora. Ai și tu destule...

Balanţa

Ziua de azi îți rezervă o surpriză de zile mari! O persoană din trecut îți scrie și îți dă o veste bombă. Ai putea apoi să-ți planifici o călătorie sau poate să planifici o reuniune undeva în afara orașului. Cert e că după aflarea veștii vei fi foarte agitată!

Scorpion

Familia nu e de acord cu tine într-o privință, iar asta ar putea duce azi la conflicte. Încearcă să mai lași de la tine și să aplanezi orice ceartă. Dacă e musai, spune-le că ești de acord cu ei, dar fă ca tine. Până la urmă e viața ta, nu?

Săgetător

Încerci să ții un secret, dar nu prea îți iese. Ai spus deja unei persoane și azi tentația e mare. Data viitoare, persoana care ți-a încredințat acest secret nu o să-ți mai spună nimic dacă te comporți așa. Pune-te în locul ei!

Capricorn

Azi ai o problemă legată de bani sau mai exact, de lipsa lor. O defecțiune la un aparat electronic sau electrocasnic din casă, ori o reparație te va pune în dificultate și vei fi nevoită fie să apelezi la o persoană dragă, fie să ceri un împrumut de la bancă.

Vărsător

Banii nu sunt în general un motiv de stres pentru tine, dar azi, când îți dai seama cât de mulți ai cheltuit în ultima perioadă și cât de mulți mai ai de cheltuit, o să cam intri în panică. Problema ta are o rezolvare rapidă și la îndemână, dacă ești de acord să-ți calci pe orgoliu.

Peşti

Cineva de la serviciu îți cere să îi faci un favor, dar persoana aceasta ți-a făcut un lucru destul de urât în trecut. O să stai să te gândești dacă să o ajuți sau nu, dar... până la urmă, dacă pe tine nu te costă nimic să ajuți un om, de ce n-ai face-o?