Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Berbec

Ești plină de energie, binedispusă și îți faci planuri de viitor cu mult curaj și încredere în tine. Este posibil să planifici o vacanță, o călătorie cu prietenii sau cu persoana iubită, iar la locul ed muncă lucrurile încep să reintre în normal.

Taur

Te preocupi să rezolvi o situație notarială sau care are legătură cu latura juridică. Pe de altă parte, vei observa o reală îmbunătățire a comunicării cu partenerul de viață și ai putea să profiți de moment să clarifici o nelămurire mai veche.

Gemeni

Dacă până acum te-ai confruntat cu probleme de sănătate, vei începe de astăzi să te simți mai bine. Ferește-te de răceli, gripe și viroze respiratorii. Nu ar strica niște suplimente cu rol vitaminizant și imunizant.

Rac

Ai șansa să porți un dialog favorabil, optimist cu persoana iubită și să faceți niște planuri împreună. Comunicarea va fi mult îmbunătățită cu toți cei din jur.

Leu

Reușești să duci comunicarea cu membrii familiei pe culmi înalte, favorabile de ambele părți și este foarte probabil să te împaci cu o rudă cu care ai fost în conflict până acum.

Fecioară

Este o zi favorabilă comunicării cu persoana iubită, dar și cu membrii familiei, cu care reușești să ajungi la o înțelegere sau să rezolvi o neînțelegere mai veche. Moment bun pentru a-ți exprima sentimentele.

Balanţa

Poți purta discuții despre bani și ofertele din zona financiară te-ar putea lua prin surpindere în sensul bun al cuvântului. Este momentul să ceri o mărire de salariu.

Scorpion

Veo reuși să rezolvi o problemă legată de zona financiară. O serie de nativi pot primi prime, bonusuri și comisioane pentru munca depusă în ultimul timp.

Săgetător

Devii mai sociabilă decât de obicei și ai șansa să cunoști persoane noi cu care să legi relații de lungă durată, profitabile. O serie de confuzii se vor dizolva astăzi.

Capricorn

Ai șansa de a te împăca cu un prieten cu care până acum ai fost în conflict. Poți pune la cale planuri de viitor și comunicarea bună de care dai dovadă astăzi te va ajuta să et asociezi cu persoane importante.

Vărsător

Dacă până acum te-ai stresat din punctul de vedere al carierei și al finanțelor, de astăzi vei începe să te detensionezi și să vezi cu ochi buni aceste sectoare. Se întrevăd șanse de îmbunătățire a veniturilor.

Peşti

Ai ocazia să duci relația cu persoana iubită la un alt nivel. Dai dovadă de o bună comunicare și o orientare către partener. La locul de muncă situația se va detensiona.