Horoscopul zilei de 6 decembrie 2017

Berbec

O dispută cu un membru al familiei, legată de niște chestiuni gospodărești, ți-ar putea strica buna dispoziție cu care ți-ai început ziua. Încearcă să ignori orice manifestare agresivă a celor din jur.

Taur

Niște activități legate de rezolvarea unor acte s-ar putea să-ți ocupe toată ziua, însă, chiar dacă vei întâlni piedici și obstacole, nu renunța. Trebuie să lupți aprig pentru ceea ce vrei să obții.

Gemeni

Este o zi bună pentru negocieri mai ales pe parte profesională și financiară. Este momentul sa te întâlnești cu colaboratorii și să negociezi niște contracte pe care apoi să le prezinți șefilor.

Rac

O cerere pe care ai făcut-o de curând legată de job ți se va aproba, fie este vorba de câteva zile libere pe care le-ai cerut, fie de o mărire de salariu.

Leu

Vei întâmpina niște amânări legate de niște contracte la locul de muncă și acest aspect te va înfuria peste măsură. Încearcă să nu te cerți cu colegii tăi și să nu-i acuzi de nereușita ta.

Fecioară

O veste de departe vine să-ți înfrumusețeze ziua. Este posibil ca o rudă din străinătate sau un prieten aflat la drum lung să te anunțe că-ți face o vizită cât de curând.

Balanţa

Luna îți va traversa sectorul profesional și te poți ciocni de adevărate provocări la locul de muncă. Orice ar fi, bune sau rele, încearcă să nu te lași păcălită și analizează foarte bine tot ceea ce vine spre tine.

Scorpion

O serie de nemulțumiri și revolte interioare te vor răscoli astăzi și te vor determina să te inchizi în tine și să-ți ascunzi sentimentele. Cu toate ca Jupiter, Marele Benefic, te veghează în această perioadă, te simți abandonată, însă este doar o impresie, în niciun caz o certitudine.  

Săgetător

Astăzi comunici mai bine și mai mult ca niciodată și ai tendința chiar să-i agresezi pe cei din jurul tău cu pofta ta de viață și energia de care dai dovadă. Ai putea să te folosești de acest atu în favoarea ta, pentru a obține niște beneficii la job.

Capricorn

Azi te simți, în sfârșit, după mai multe zile de ignoranță, relaxată și liniștită în brațele partenerului. Este posibil ca acesta să te uimească cu un cadou sau să-ți facă o surpriză pe care o așteptai de ceva vreme.

Vărsător

Ești suprasolicitată la locul de muncă și acest aspect nu numai că îți displace, dar te și obosește peste măsură și-ți absoarbe toată energia. Pentru a nu continua cu frustrarea și pentru a depăși cel mai ușor situația, ai face bine să te culci mai devreme.

Peşti

Niște vești legate de partea financiară te vor lua prin surprindere astăzi, însă vor fi vești bune și pozitive pe care, dacă știi să le exploatezi, te vei alege cu un câștig frumușel la sfârșit de lună. Poate fi vorba de un bonus la care nu te așteptai.