Horoscopul zilei de 6 august 2019

Berbec

Încearcă să nu-i mai judeci așa de aspru pe cei din jur. Toată lumea greșește, chiar și tu faci asta. Acceptă oamenii așa cum sunt, cu bune și cu rele.

Taur

Veștile pe care le primești azi te-ar putea determina să pleci la drum. O să te simți ciudat, pentru că – în primă fază – nu vei știi cum să faci față valului de informații.

Gemeni

Adevărul iese mereu la iveală, iar tu, ca adult, ar fi trebuit să știi deja acest lucru, nu să-ți pui speranțele într-o minciună, oricât de bună ar fi aceasta.

Rac

Uneori simți că nimeni nu te înțelege. De fapt, oamenii au și ei problemele lor și nu pot sta să te cocoloșească pe tine. Învață să-ți porți singură de grijă, nu te mai baza pe cei din jur!

Leu

Orice s-ar întâmpla azi, tu trebuie să îți asculți intuiția, pentru că intuiția ta nu dă greș niciodată. Acceptă lucrurile așa cum sunt, bazează-te doar pe ceea ce rezolvi tu însăți și... capul sus! O să fie bine!

Fecioară

Să iei o decizie e oricum ceva dificil pentru tine. Să iei o decizie sub presiune... e aproape imposibil. Și totuși, va trebui să faci asta azi, iar dacă nu vei fi în stare, altcineva va decide pentru tine.

Balanţa

Un telefon îți stică starea de spirit azi... Poate fi vorba de o vizită anunțată în ultimul moment, de niște rude care vin pe capul tău și îți dau – pentru scurt timp, ce-i drept – toată rutina peste cap.

Scorpion

Azi încerci să te detașezi de toți și de toate și să-ți vezi de treburile tale. E nevoie de multă răbdare pentru a reuși să-ți duci planul la final, pentru că cei din jur te sâcâie cu multe întrebări și rugăminți.

Săgetător

Recunoști că te simți depășită de situație azi. Pe plan amoros, apar probleme în cuplu legate de lipsa comunicării. La serviciu, micile certuri și neînțelegeri cu colegii se pot transforma într-un scandal adevărat... ai nevoie de o pauză.

Capricorn

Inițiezi o legătură amoroasă, un flirt, o discuție... chiar dacă la început o să-ți fie teamă, o să ai emoții, vei realiza repede că ai luat decizia potrivită și că semnalele care vin din sensul celălalt sunt unele pozitive.

Vărsător

Azi primești vești de la cineva mai în vârstă, care îți transmite o invitație. Vei fi nevoită să-ți programezi o scurtă vizită în afara orașului, în curând.

Peşti

Azi e despre dragoste, despre flirturi, despre aventuri de vară. Ai grijă însă cât de departe mergi. Uneori poți exagera, fără să-ți dai seama, și îi poți pune în poziții stânjenitoare pe cei din jur.