Horoscopul zilei de 6 aprilie 2020

Berbec

Ești foarte conștiincioasă la locul de muncă. Reușești să-și termini sarcinile în timp util și chiar vei simți nu numai o ușurare, ci și o stare de bucurie. Atenție la un schimb de replici cu un coleg care poate fi mai tensionat!

Taur

Te gândești cu foarte multă seriozitate la stilul tău de viață și-ți dorești să faci o schimbare. Posibil chiar să te gândești cum să îți dezvolți pasiunile și hobby-urile astfel încât să scoți bani din asta.

Gemeni

Te ocupi de rezolvarea unor situații care vizează locuința. Poate o reparație, poate cumpărături. Posibil să scoți din buzunar o sumă cam mare de bani pentru unele mofturi.

Rac

Este o zi foarte bună să pui în ordine niște acte, să negociezi niște clauze contractuale, poate chiar să depui online niște cereri, sesizări, înștiințări.

Leu

Ești foarte atentă la fiecare ban pe care îl scoți din buzunar și cu greu te poate păcăli cineva astăzi. Poți chiar încasa un comision dintr-un proiect trecut.

Fecioară

Este o zi bună să inițiezi o acțiune la locul de muncă sau în viața persoanlă. Poți începe curățenia de Paște sau poți finaliza un proiect important. Energia nu-ți lipsește!

Balanţa

Nu mai lăsa emoțiile să te copleșească, indiferent care este motivul. Cel mai bine ar fi să pui mâna pe telefon și să cauți un răspuns, să vorbești cu cineva care te poate ajuta, lămuri.

Scorpion

Îți faci planuri foarte minuțioase și atente cu privire la viitor sau poate pui bazele, chiar și numai pe hârtie, ale unui proiect pe care îți propui să-l dezvolți în următoarea perioadă.

Săgetător

Îți trasezi cu multă acuratețe și cu un raționament ieșit din comun obiectivele pe care îți propui să le atingi și vei începe chiar să ai discuții în acest semns, să tatonezi terenul.

Capricorn

Azi ești ca un burete și absorbi toată informația care vine spre tine. Poți învăța cu ușurință, poți descoperi că ești dibace în domenii noi cu care nu ai avut tangențe până acum.

Vărsător

S-ar putea să primești niște vești bune legate de o situație financiară, poate chiar legate de un credit, de o plată sau de niște taxe pe care trebuia să le achiți.

Peşti

Este o zi bună să negociezi niște contracte, să-ți spui dolențele în ceea ce privește o colaborare, un parteneriat. Cineva din familie te sprijină cu un sfat sau îți dă o idee bună care te poate ajuta într-o decizie.