Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Berbec

Pregătirile pentru Sărbători te țin în priză azi, cam toată ziua. Nu știi ce să faci mai întâi, dar ai să vezi că dacă îți vei gestiona toată această panică asa cum trebuie, vei termina totul în timp util. Cere-le ajutorul celor dragi, dacă simți că te chinui singură.

Taur

Ai multe de rezolvat azi, dar cel mai important lucru pentru tine e să reușești să cumperi ceva pentru o persoană dragă, care te-a rugat să o ajuți cu un obiect. O să alergi destul de mult prin orașul și așa aglomerat, dar vei avea o satisfacție când vei reuși să-ți duci misiunea la bun sfârșit.

Gemeni

Azi ai șanse mari să primești o veste frumoasă, chiar în prag de Sărbători. Cineva îți împărtășește un secret minunat, iar asta îți schimbă total starea de spirit. Vei simți nevoia să le spui și altora despre acest lucru.

Rac

Cineva încearcă să te saboteze, dar nu-i iese. Partenerul de cuplu e acolo pentru tine și te ajută cu tot ce ai nevoie, fapt care îți ridică o povară de pe umeri. Încerci să termini toate pregătirile pentru Sărbători, dar nu prea îți iese planul...

Leu

Astăzi s-ar putea să te relaxezi. Spre diferență de toți ceilalți care sunt în goana pregătirilor pentru Sărbători, tu ai terminat de mult tot ce aveai de făcut, drept urmare azi e ziua ta de odihnă. Bravo ție!

Fecioară

Astăzi îți dedici această zi ție și ultimelor pregătiri pentru Paște. Ești în culmea fericirii pentru că urmează să pleci la drum, să-ți vezi familia și prietenii, iar asta te entuziasmează peste măsură. Ai un zâmbet larg pe față.

Balanţa

Prietenii și familia nu sunt de acord cu o decizie pe care ai luat-o recent, dar asta nu ar trebui să te oprească din a-ți duce planul la bun sfârșit. Până la urmă e viața ta, sunt alegerile tale și tu hotărăști ce e bine pentru tine! E atât de simplu!

Scorpion

Azi va trebui să rezolvi niște lucruri pe care le-ai lăsat restante până acum, iar acum, în prag de Sărbători, te-ai trezit cu ele pe cap. Descurcă-te așa cum poți, dar rezolvă-le mai repede, pentru că te prinde Paștele pe drumuri!

Săgetător

Orice ar spune alții, tu îți vezi de drum și de ceea ce ai tu de făcut. Foarte bine, așa și trebui! Concentrează-te și termină tot ce ai de făcut, mai e puțin și vine și vremea odihnei, relaxării și, de ce nu, distracției!

Capricorn

Te bucuri mult azi, pentru că afli numai vești bune, primești lucruri frumoase și parcă toată lumea e mai bucuroasă. Sigur că într-un fel e normal, Sărbătorile ne bat la ușă, dar pe tine te bucură peste măsură aceste zile libere în care poți fi aproape de familie.

Vărsător

Azi ai multe de rezolvat, iar asta te enervează la culme. Alții au ajuns deja în vacanță și da, ai fi vrut și tu să fii în locul lor! Concentrează-te puțin și termină tot ce ai de terminat, iar apoi gata - vacanță! Nu are rost să-ți faci nervi acum, înainte de Sărbători!

Peşti

Ziua de azi este una destul de grea pentru tine... te gandești la o persoană din trecut, o persoană care te-a marcat mult și care azi nu mai e printre noi. Mereu îți amintești de ea în preajma Sărbătorilor și mereu te cuprinde aceeași stare de tristețe...