Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Berbec

Te așteaptă o zi obositoare, la finalul căreia te vei gândi serios dacă ar trebui sau nu să-ți dai demisia de la actualul loc de muncă și să îți cauți alt job. Încearcă să nu iei decizii radicale pe moment, la cald, ci să te mai gândești la asta și să mai analizezi situația. Până la urmă, poate că o schimbare nu ți-ar strica!

Taur

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Taur

Ziua de azi este pentru tine o zi mai degrabă de relaxare. Ceva se întâmplă la locul de muncă - fie sărbătoriți ceva, fie, din contră, rămâneți fără curent - oricum ar fi, ceva strică desfășurarea obișnuită a zilei, iar asta duce la distracție la locul de muncă și la amânarea problemelor urgente.

Gemeni

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Gemeni

Partenerul de cuplu îți face o surpriză de zile mari și te anunță că veți pleca undeva în afara țării, într-o excursie pe care ați câștigat-o sau ați primit-o cadou. Nu-ți va mai sta gândul la muncă după ce vei afla asta, ci doar la bagaje și la distracție! Colegii de muncă te vor invidia!

Rac

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Rac

Încerci și azi să-ți reintri în formă la locul de muncă, după o perioadă de relaxare - fie concediu, fie treabă mai puțină. Din păcate sarcinile zilnice ajung să te copleșească și, până seara, o să te gândești serios la o nouă vacanță. Visezi cu ochii deschiși!

Leu

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Leu

Primești o invitație la un eveniment găzduit de niște apropiați și, în loc să te bucuri, începi să-ți faci tot felul de griji nefondate: cu ce te vei îmbrăca, ce cadou vei cumpăra, oare câți bani vei cheltui cu această ocazie... Calmează-te, mai e până atunci și toate se vor rezolva pe rând, ai să vezi!

Fecioară

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Fecioară

Ai poate cea mai norocoasă zi din acest an, iar de asta o să te convingi abia spre seară, după o serie întreagă de evenimente care te vor copleși azi. S-ar putea să găsești niște bani pe stradă, s-ar putea să câștigi la un concurs sau să afli o veste excelentă. Oricum, ți se vor întâmpla multe azi, ai să vezi, și toate minunate!

Balanţa

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Balanță

Primești o veste minunată încă de la prima oră a zilei, veste care îți schimbă instantaneu starea de spirit și care îți dă energia necesară de a face chiar mai multe lucruri decât îți propusesei. O să fii cu zâmbetul pe buze întreaga zi, o să ai parte de energie bună și o să-i molipsești și pe ceilalți cu buna ta dispoziție!

Scorpion

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Scorpion

Te așteaptă o zi plină de peripeții. Cumva, s-ar putea să te simți ca într-un film de comedie azi, pentru că ai mari șanse să pățești o mulțime de lucruri enervante, dar haioase. Cum ar fi să te împiedici sau să verși cafeaua pe tine exact în clipa în care încerci să îi faci ochi dulci cuiva.

Săgetător

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Săgetător

Ai o zi obositoare, poate cea mai obositoare zi de anul acesta. Încerci să rezolvi multe lucruri în același timp și, după cum știi, șansele de reușită sunt minime în aceste momente... în astfel de clipe. Mai bine te concentrezi pe ceva, iei lucrurile pe rând, și vei vedea că rezultatele vor fi mai bune așa.

Capricorn

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Capricorn

O veste minunată îți dă fluturași în stomac și emoții cât cuprinde! O să vrei să-ți strigi fericirea în gura mare, în fața tuturor cunoscuților, pentru că vestea pe care o primești azi e cu adevărat grozavă - s-ar putea să afli că aștepți un copil, la fel de bine cum s-ar putea să afli că partenerul intenționează să te ceară de soție.

Vărsător

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Vărsător

Pentru că o zi proastă se cunoaște de dimineață, pregătește-te să experimentezi o astfel de zi chiar azi. Din păcate pentru tine nimic nu o să meargă așa cum trebuie, iar evenimentele proaste se vor întâmpla unul după altul, de dimineață și până seara târziu.

Peşti

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2017 - Pești

Azi sunt șanse să te îndrăgostești de un coleg de muncă, poate chiar de un șef! Ai mare grijă, mai ales dacă unul dintre voi e implicat deja într-o altă relație. Nu te juca cu focul, pentru că ai mari șanse, foarte mari, să te arzi. Tu hotărăști ce faci mai departe...