Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Berbec

Încearcă să acorzi mai multă atenție persoanei iubite. Este posibil ca astăzi să-ți ceară ajutorul într-o problemă personală și ai face bine să fii pregătită să-l oferi.

Taur

Este o zi favorabilă să stai tu cu tine și să-ți pui ordine în viață. Odihnește-te, relaxează-te cu ajutorul activităților care-ți fac cea mai mare plăcere și mai ales începe o dietă, un antrenament sportiv, ceva care să-ți consume energia în mod pozitiv.

Gemeni

Dedică-te activităților în aer liber, activităților sportive, distractive, petrece-ți timpul cu copiii și cu persoana iubită și vei reuși să-ți construiești o stare de spirit excepțională și de invidiat.

Rac

Este o zi favorabilă să faci curățenie în casă, să pui ordine în lucruri, să faci schimbul garderobei de vară cu cea de toamnă. Dacă ai curte, mergi și culege flori și reîmprospătează-ți casa! Vei observa că starea de spirit ți se va îmbunătăți considerabil!

Leu

Astăzi poți pleca într-o scurtă călătorie alături de cei dragi, poate fi vorba de un city-break, o excursie prin împrejurimi, poate chiar la munte. Sfatul nostru este să fii foarte atentă la drum, la condițiile meteo și să dai dovadă de prudență în acțiuni, inclusiv la volan.

Fecioară

Este foarte probabil să-ți strici bună parte din zi pentru că va trebui să alergi după recuperarea unei sume de bani. Pe de altă parte, nu este exclus să-ți golești buzunarele la shopping sau pentru a-ți îndeplini niște mofturi.

Balanţa

Relația cu persoana iubită poate fi ușor tensionată ca urmare a faptului că nu-i acorzi suficientă atenție. Atenție! Ai tendința de a fi ușor egoistă astăzi!

Scorpion

Nu este exclus să te întâlnești astăzi cu o persoană din trecut, cel mai probabil cu un fost partener de viață. Atenție! Pot ieși scântei! De asemenea, poți avea ocazia de a sta față în față cu un dușman ascuns, deci nu-ți etala prea mult gândurile și secretele!

Săgetător

Este o zi în care te sfătuim, pentru a te bucura de o stare de spirit bună, să ieși din casă și să practici activități care-ți consumă energia. Alege să te înconjori de prieteni adevărați și dați drumul la distracție!

Capricorn

Chiar dacă este weekend se pare că interesul tău se duce în zona carierei. Ai aspirații înalte și nu le poți ține în frâu, așa că îți recomandăm să te așezi la masă și să-ți faci niște planuri de viitor reale, concrete. Scrie-le pe hârtie!

Vărsător

Poți pleca într-o călătorie sau poți primi o invitație, o veste din străinătate. Dacă ai bagajul deja făcut, te sfătuim să mai arunci un ochi înainte de a-l închide, să verifici biletele și tot ce ține de deplasarea în sine.

Peşti

Este o zi foarte bună pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Chiar dacă poate fi mai tensionat contextul, o partidă de amor va relaxa situația și va dizolva orice conflict!