Horoscopul zilei de 5 octombrie 2018

Berbec

O zi ca oricare alta se transformă într-o adevărată goană - o să ai de alergat mult azi, ba cu niște acte, ba pentru la locul de muncă. Cel mai probabil că vei ajunge târziu acasă, epuizată.

Taur

Ai grijă de banii tăi azi pentru că există riscul să-i pierzi sau să îi cheltuiești iresponsabil. Încearcă să eviți asta și vei avea o zi plăcută în rest, mai ales datorită partenerului de cuplu care te surprinde cu un cadou inedit.

Gemeni

Astăzi există riscul unei aventuri amoroase. Riști să îți sabotezi relația de cuplu pe care o ai de multă vreme și care mergea din ce în ce mai bine în ultima perioadă. Ai mare grijă la tentațiile de orice fel.

Rac

Azi vrei să faci ceva distractiv, ai chef de o aventură, de ceva ieșit din comun, pentru că ai muncit mult în ultima perioadă și ai nevoie de niște distracție. Din păcate, e foarte posibil să nu ai cu cine să te bucuri pentru că toții prietenii tăi sunt ocupați.

Leu

Orice ai face azi, încearcă să nu te arunci în afaceri de ultim moment, de orice fel ar fi acestea. E mai bine să ții de bani pentru că în curând s-ar putea să trebuiască să faci o investiție în casă.

Fecioară

Azi ai parte de o întâlnire romantică care te emoționează mai ales pentru faptul că nu ai mai experimentat așa ceva de multă vreme. O să simți din nou fluturi în stomac, iar asta e tot ceea ce contează.

Balanţa

Te bucuri de o zi perfectă alături de colegi și prieteni și visezi la o aventură în week-end. Nu ar fi ieșit din comun dacă spre seară te-ai hotărî în ultimul moment să cumperi niște bilete de avion.

Scorpion

Ai parte de o zi plină de romantism, în care dorințele tale se împletesc cu nevoile partenerului, iar împreună vă bucurați la maxim de prezența celuilalt. Sunteți într-o perioadă frumoasă, iar asta te emoționează.

Săgetător

Cineva îți spune azi un secret tulburător, un secret care te lasă fără cuvinte. Ai nevoie de ajutor pentru a înțelege toate detaliile acestei povești și o să adormi chiar gândindu-te la asta...

Capricorn

Cineva din familie poarta o discuție interminabila cu tine, iar tu nu știi cum să scapi mai repede. Poate că a venit momentul să îi spui acestei persoane că nu ești pe aceeași lungime de undă cu ea când vine vorba de modul de a gândi.

Vărsător

Mici probleme de cuplu ți-ar putea da ziua peste cap azi, mai ales la locul de muncă unde ai foarte multe lucruri de rezolvat, dar nu poți - te îngrijorezi prea mult din cauza capitolului amoros.

Peşti

Sperai la o îmbunătățire a vieții tale sociale, dar azi te afunzi iar în griji și gânduri negre. Ai nevoie de distracție, dar distracția nu va veni singură la tine, trebuie să faci un efort minim în acest sens.