Horoscopul zilei de 5 octombrie 2017

Berbec

Așteaptă-te la cea mai obositoare zi din această săptămână. Pregătește-te de stres și agitație la locul de muncă, dar și de discuții în contradictoriu în sânul familiei. O să ai multe de suportat azi, dar nu prea ai ce face, e vina astrelor.

Taur

Ziua de azi îți aduce în primul și în primul rând... emoții. Fie că sunt bune, fie că sunt mai puțin plăcute, ziua ta va fi presărată de emoții puternice, emoții pe care nu le-ai mai simțit de multă vreme, emoții la care poate că nu te așteptai. Așadar, pregătește-te!

Gemeni

O zi bună, marcată de o reușită la locul de muncă, mai ales dacă lucrezi în domeniul divertismentului sau într-un domeniu care are cât de cât legătură cu asta. Încă de dimineață vei putea simți primele laude, primele remarci ale șefilor, legate de munca ta, dar abia spre după amiază succesul îți va fi cu adevărat încoronat.

Rac

O zi bună se cunoaște de dimineață. În sfârșit, simți că azi poți face tot ce ți-ai propus! În sfârșit, ai energia necesară pentru a cuceri lumea, pentru a duce la bun sfârșit toate planurile! O să te bucuri mult după această zi și o să ai numeroase satisfacții.

Leu

Ziua de azi aduce în viața ta o persoană de care îți era tare dor, pe care nu o mai văzusei de multă vreme și pe care aproape că nici nu mai credeai că o vei mai întâlni. Din fericire, astrele se aliniază perfect azi, iar tu te vei bucura de compania la care visai.

Fecioară

Bucură-te de o zi plină de energie, de oameni dragi, de proiecte frumoase, de tot ce e mai plăcut. În sfârșit, soarele răsare și în viața ta și o să ai parte de fericire... adevărul este că în ultima perioadă numai bine nu ți-a fost, mai ales în relația de cuplu...

Balanţa

Ziua de azi o să fie plină de elemente-surpriză, atât acasă, cât și la locul de muncă. Dacă partenerul de viață sau cineva din familie te anunță că are o surpriză pentru tine, nu pune prea multe întrebări, dar așteaptă-te la ce e mai frumos. La fel, la locul de muncă e posibil să fii surprinsă cu niște bani în plus.

Scorpion

Ziua de azi îți aduce liniște sufletească și un nou tip de echilibru. O să simți pentru prima oară cum e să fii iertată, cum e când cineva acceptă să treacă cu vederea peste o greșeală. Poate că tu nu ai putut să faci asta până acum, dar uite, alții pot. Ia exemplu!

Săgetător

Ziua de azi îți aduce energie, echilibru și bani. E posibil ca ordinea să fie exact inversă și ca toată energia ta să pornească de la vestea că salariul îți va fi mărit. Bucură-te pentru că ai de ce, ai muncit mult pentru tot ceea ce primești începând de azi.

Capricorn

Ești o persoană foarte responsabilă, foarte muncitoare, dar azi pur și simplu nu ai chef de muncă sau de compania oamenilor de la serviciu. Încearcă să-ți limitezi cât de mult socializarea, să te concentrezi pe treabă și să pleci cât mai repede acasă!

Vărsător

Ziua de azi aduce multe noutăți în viața ta, noutăți legate mai ales de latura financiară. E posibil să investești în ceva, e posibil să iei un credit, orice are legătură cu banii, și presupune un contract, se poate întâmpla azi. Pregătește-te psihic.

Peşti

Emoțiile puternice sunt resimțite de tine, în general, și mai puternic! Așa că azi, ceea ce pe alții i-ar putea emoționa până la lacrimi, pe tine te-ar putea afecta grav, la nivel emoțional. Încearcă să te calmezi, dacă vei fi pusă într-o astfel de situație și să tragi aer adânc în piept.