Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Berbec

Ai grijă la ceea ce mănânci, odihnește-te mai mult și controlează-ți nivelul de stres. Este posibil să te confrunți cu afecțiuni gastrointestinale. Evită epuizarea la locul de muncă și conflictele cu partenerul de viață care-și pot agrava starea de sănătate.

Taur

Se îmbunătățește situația la locul de muncă și deja vezi totul într-o lumină mult mai bună, mult mai favorabilă. Ai ocazia să te pui mai mult în evidență și să primești aprecierile șefilor.

Gemeni

Tendința zilei te poate împinge să calci strâmb, să te dedici unei aventuri, posibil cu o persoană cunoscută recent, însă fără să-ți dorești neapărat să te implici sentimental.

Rac

Te preocupă foarte mult relația cu partenerul de cuplu și faci tot ce-ți stă în putință pentru a reașterne armonia în relație. Vei observa că ești surprinzător de înțelegătoare.

Leu

Este posibil să primești o invitație în oraș de la prieteni sau membri ai familiei cu care nu locuiești în aceași casă. Profită de moment pentru a depăși niște certuri mai vechi (prin dialog) și pentru a consolida legătura.

Fecioară

Ai ocazia să pui la punct ultimele detalii ale unui proiect sau contract ce urmează a fi semnat. Conditiile vor fi avantajoase pentru tine și nu ai de ce să dai înapoi.

Balanţa

Te simți plină de viață, energică, bine dispusă și nu este exclus să simți nevoia unei schimbări, fie de look, de atitudine, de stil. Dacă mergi la shopping, nu te lăsa mânată de instinctul de a cheltui peste măsură.

Scorpion

Nu treci chiar prin cea mai bună etapă din viața ta. Începi să-ți pui întrebări existențiale, te interiorizezi și cauți să depășești momentul cu orice preț. Nu te lăsa pradă viciilor!

Săgetător

Ai ocazia să te împaci cu un prieten sau să reiei o mai veche legătură cu o persoană dragă. Nu este exclus să programați sau chiar să plecați împreună într-o minivacanță.

Capricorn

Ai ocazia să te pui mai mult în valoare la locul de muncă și să obții atenția și apreciarea superiorilor. Nu este momentul să mergi mai departe cu propunerile, însă continuă să fii amabilă cu toți cei cu care intri în contact.

Vărsător

Este posibil să intri în conflicte cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri, iar cauzele să fie legate de viziunile diferite pe care le aveți asupra vieții, nicidecum legate de zona profesională.

Peşti

Te preocupi să intri în posesia unei sume de bani sau a unui bun material rezultat în urma unui partaj, a unei moșteniri. Indiferent de context, nu face cheltuieli sau investiții majore.