Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2017

Berbec

Urmează o zi plină de agitaţie pentru tine, chiar dacă e vorba de o zi de week-end. Poate că nu acestea erau planurile pe care ţi le făcuseşi, dar asta este, uneori viaţa ne dă planurile peste cap tocmai pentru ca noi să învăţăm cum să reacţionăm şi în astfel de situaţii.

Taur

Începi ziua prin a pune la cale o întâlnire cu cineva. Sperai să eviţi cumva această revedere, cel puţin azi, dar uite că nu a fost posibil. Din păcate, va trebui să faci un compromis şi să-ţi vezi mai departe de viaţă, acceptând totodată faptul că trebuie să te vezi cu această persoană.

Gemeni

Începi să nu mai ai stare în actuala relaţie de cuplu şi partenerul simte asta. Analizezi toate opţiunile şi toate variantele posibile pentru a scăpa din această situaţie, fără să răneşti sentimentele celuilalt. Dar, mai devreme sau mai târziu, e posibil să-ţi dai seama că despărţirea e singura soluţie.

Rac

Pregăteşte-te pentru o zi plină de surprize frumoase. Chiar dacă nu eşti într-o dispoziţie grozavă azi, oamenii din jur simt acest lucru şi reuşesc să-ţi schimbe total starea de spirit, ajutându-te, prin mici gesturi, să-ţi revii.

Leu

Ziua de azi te surprinde în cel mai frumos mod cu putinţă. Afli o veste importantă despre cineva din familie, veste care îţi redă speranţa şi te face să te simţi brusc mult mai bine.

Fecioară

Deşi nu aveai alte planuri decât să stai în casă şi să te relaxezi astăzi, se pare că cineva vrea să te scoată din zona ta de confort şi insistă să vă vedeţi într-un loc aglomerat şi zgomotos.

Balanţa

Încerci din răsputeri să iei o decizie importantă azi, decizie care îţi va afecta viitorul, dar şi starea de sănătate. Poate că o să-ţi faci în sfârşit curaj să mergi la nişte cursuri de dans sau de aerobic, oricum o să faci un pas înainte pentru tine şi pentru corpul tău.

Scorpion

Nu te simţi prea bine azi, deşi nu ai nimic fizic, însă psihicul îţi e la pământ. Încerci să scapi de starea asta, dar te tot bântuie nişte gânduri, nişte amintiri, nişte regrete...

Săgetător

În sfârşit primeşti vestea pe care o aşteptai de atâta timp din partea cuiva plecat în străinătate. De azi, o să începi să-ţi faci planuri şi tot felul de calcule, pentru a putea să-ţi îndeplineşti un vis.

Capricorn

Întâlneşti azi pe cineva din trecut, o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp, dar cu care se pare că ai păstrat o legătură emoţională puternică. O să te bucuri la finalul zilei...

Vărsător

Şansele ca azi cineva să te mintă sau să te dezamăgească sunt mari. Din păcate pentru tine, ar trebui să îţi dai seama de asta, dar n-o faci, aşa că e posibil ca seara să te prindă cu lacrimile pe obraji.

Peşti

Te bucuri de o întâlnire neaşteptată, cu o persoană de sex masculin, care va flirta cu tine şi îţi va acorda atenţia de care aveai nevoie. Rişti să îţi înşeli partenerul de viaţă, ai grijă la detalii.