Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Berbec

Ai șanse mari să-ți îmbunătățești veniturile, să primești o primă, un bonus, o mărire de salariu. Cineva îți poate face o ofertă financiară de nerefuzat.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra azi întocmai în zodia Taur și din această postură te va binecuvânta cu energia sa. Vei începe să te simți mai bine, fizic și psihic, vei reuși să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită și să-ți atingi niște obiective personale sau profesionale.

Gemeni

Este posibil ca niște amintiri să-ți revină în minte și să fie vorba de o fostă mare iubire. Concentrează-te pentru că ai șanse mari să le dizolvi și să te vindeci.

Rac

Un vechi prieten te poate căuta astăzi și poți relua o legătură de suflet. Dea semenea, este o zi foarte bună pentru a te împăca cu cineva drag sau pentru a pune la cale un plan de viitor.

Leu

Vești foarte bune vin din sfera profesională. Azi ai șanse să te faci remarcată, să aduci un plus de valoare carierei tale și să te apropiii cu pași rapizi de un succes profesional, de atingerea unui obiectiv.

Fecioară

Este o zi favorabilă pentru a te înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Unii nativi pot fi premiați sau se pot apropia cu pași repezi de obținerea unei diplome.

Balanţa

Se întrevăd vești bune în zona financiară, mai ales dacă este vorba de o moștenire, partaj, credit. În cuplu ai toate șansele să reaprinzi pasiunea. Nu ezita să faci declarații de dragoste și să-ți exprimi sentimentele.

Scorpion

Ai șansa astăzi de a purta un dialog constructiv cu partenerul de viață sau cu un asociat. Posibil să semnezi noi asocieri care să-ți aducă bani, iar în cuplu să fii martorul unei declarații neașteptate de dragoste.

Săgetător

Starea de sănătate se va îmbunătăți începând de astăzi și energia de care vei da dovadă o vei revărsa în scop util la locul de muncă. Poți primi aprecieri.

Capricorn

Relația cu persoana iubită sau cu copiii se va îmbunătăți simțitor, iar dacă ai fost într-un conflict până acum, azi te poți împăca sau cel puțin poți face primul pas spre împăcare.

Vărsător

Cineva din familie te susține într-un proiect și apropierea aceasta îți va fi benefică. Ai energie și poți rezolva niște treburi care țin de casă.

Peşti

După o perioadă destul de deficilă la capitolul comunicare, începând de astăzi lucrurile se mai detensionează și ai șanse să te împaci cu o persoană dragă. Zi favorabilă pentru susținerea interviurilor, a examenelor sau discursurilor publice.